Το Ναυάγιο (2/4): Θα δακρύσετε - Η σκηνή που ο Πέτρος σπαράζει στο κλάμα στην αγκαλιά του πατέρα του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (2/4): Θα δακρύσετε - Η σκηνή που ο Πέτρος σπαράζει στο κλάμα στην αγκαλιά του πατέρα του

Άκρως συγκινητικές είναι οι εξελίξεις που θα δούμε μέσα από τη συχνότητα του MEGA στην σειρά, Το Ναυάγιο. Ο Πέτρος συναντιέται με τον πατέρα του και του και σπαράζουν στο κλάμα, ενώ στην συνέχεια καταφέρνει να έρθει πιο κοντά με την Ειρήνη και η φλόγα του έρωτα τους να φουντώσει για τα καλά.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 82

Ο Πέτρος συναντά τον πατέρα του στην εκκλησία και ο τελευταίος χάνει τα λόγια του από τη χαρά του. «Είχε δίκιο η μητέρα σου τελικά. Ούτε για μια στιγμή δεν πίστεψε πως έχεις πάθει πράμα και της οφείλω μια συγγνώμη. Ημουν σίγουρος πως δεν θα σε ξαναδώ, αγόρι μου. Είχα απελπιστεί», του λέει, ενώ δεν έχει το κουράγιο να τον αφήσει από την αγκαλιά του. Οταν λίγο αργότερα αποχωριστούν ο ένας από τον άλλον, ο παπάς θα πάει στο δωμάτιο της Λαμπρινής και θα της ζητήσει συγχώρεση που δεν πίστεψε τα λόγια της.

Βασίλης και η Στέλλα μπλέκουν σε έναν καβγά που θα έχει επεισοδιακή κατάληξη αφού θα καταλάβουν, καθώς τσακώνονται, πόσο πολύ θέλει ο ένας τον άλλον, ενώ ο Παντελίδης σκέφτεται ένα ακόμα σχέδιο, αυτή τη φορά για τη Λίνα και τον Οθωνα. Σχέδιο όμως έχει και ο Σάββας στο μυαλό του, που ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν του Παντελίδη, και το ομολογεί στον Παύλο για να πάρουν το πάνω χέρι στη δίκη.

Δείτε επίσης: Αποκαλύπτεται το μυστικό της Δήμητρας - Ο Ιπποκράτης την διώχνει και εκείνη τον εκδικείται

Ο Πέτρος επισκέπτεται την Ειρήνη στο σπίτι του Στελή, ελπίζοντας να καταφέρει επιτέλους να της πει την αλήθεια για τον ίδιο αλλά και για τον Ιπποκράτη,