Η παραλία 2/4: Η Νικολίνα στην ψυχίατρο!

Η σχέση της Ελένης με τον Λοΐζο περνάει σε νέα φάση

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η παραλία 2/4: Η Νικολίνα στην ψυχίατρο!

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Παραλία, μετά τα όσα συνέβησαν εχθές. Η σχέση της Ελένης με τον Λοΐζο περνάει σε νέα φάση ενώ η Νικολίνα δέχεται να πάει στην ψυχίατρο!

Τι θα δούμε απόψε 2/4 στην παραλία - Επεισόδιο 118

Ο Διονύσης, που είχε ανακτήσει τα κλεμμένα αρχαία, έρχεται σε επαφή με την Αμαλία και δρομολογούν τις μετέπειτα κινήσεις τους. Παράλληλα, η σχέση της Ελένης με τον Λοΐζο περνάει σε νέα φάση, καθώς έχουν αποδεχτεί ο ένας τη ζωή του άλλου. Η Νικολίνα δέχεται, μετά από προτροπή του Διονύση και του Γράντου, να μιλήσει στην ψυχίατρο και οι δύο γυναίκες συγκρούονται μετωπικά.

Δείτε επίσης: Σαν ψέμα τα νούμερα τηλεθέασης της Πρωταπριλιάς - Ποιοι αρίστευσαν και ποιοι όχι

Τι θα δούμε αύριο 3/4 στο επεισόδιο 119

Ο Πιτ διεξάγει ο ίδιος έρευνα, παράλληλα με τον Καραχάλιο, αναζητώντας τι πραγματικά έγινε το βράδυ της δολοφονίας της Ρηνιώς. Η Μαίρη αφήνει τα Μάταλα και επιστρέφει στα Χανιά, ενώ ο Διονύσης προτείνει στον Σήφη να επανεξετάσουν τη συνεργασία τους παραβλέποντας την καταδίκη του Δημητρού.

Στη συνέλευση των χίπηδων, η Μαρία μιλάει συναινετικά και όλοι φαίνονται να πείθονται, εκτός από τον Μάρτιν, ο οποίος επιμένει στη χάραξη της δικής του πορείας. Ο Καραχάλιος βρίσκει ενδείξεις για το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, ενώ η Κερασία, χωρίς να το συνειδητοποιεί, προτείνει στην Τες να της δώσει το παιδί που η Τες κυοφορεί.