Ο παράδεισος των κυριών (4/4): «Η κόρη σας σαλιαρίζει με παντρεμένους» - Την ξεφτιλίζει και μετά την πατάει αυτοκίνητο και πεθαίνει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (4/4): «Η κόρη σας σαλιαρίζει με παντρεμένους» - Την ξεφτιλίζει και μετά την πατάει αυτοκίνητο και πεθαίνει

Σοκ θα προκαλέσει το σημερινό 4/4 επεισόδιο της σειράς, Ο παράδεισος των κυριών. Η πρώην του Βύρωνα θα ξεφτιλίσει την Ζαχαρούλα για την σχέση τους, ωστόσο λίγο αργότερα θα αφήσει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο αφού θα την χτυπήσει αυτοκίνητο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 121

Η Ηλέκτρα μπαίνει στο ζαχαροπλαστείο και αρχίζει να κατηγορεί τη Ζαχαρούλα: «Δεν ντρέπεσαι, αντροχωρίστρα! Μπήκες ανάμεσά μας για να χαλάσεις τον γάμο μας», φωνάζει μπροστά σε όλους. Η Σύρμω ταραγμένη τη διώχνει: «Να φύγεις από το μαγαζί μου, έξω, που ήρθες εδώ να μου κατηγορήσεις το κορίτσι», της φωνάζει. Εκείνη όμως δεν φεύγει, ενώ έρχεται και ο Βύρωνας και τα πράγματα ξεφεύγουν εντελώς, ενώ η Σύρμω δίνει τελεσίγραφο: «Αν θέλεις να συνεχίσεις να βλέπεις τον παντρεμένο, να φύγεις από το σπίτι».

Στο μεταξύ, ο Βύρωνας προλαβαίνει την Ηλέκτρα στον δρόμο και τσακώνονται άσχημα, εκείνη νευριασμένη πάει να περάσει στον δρόμο και τη χτυπάει αυτοκίνητο, ενώ λίγο αργότερα αφήνει την τελευταία της πνοή. Την ίδια ώρα ο Σίμος είναι προβληματισμένος με τις κινήσεις του Ντίνου και της Αμαλίας και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Πάρης και Γεωργία εξαφανίζονται - Σημαίνει κόκκινος συναγερμός για το μωρό

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 122

Η Βικτώρια έχει ετοιμάσει τη βαλίτσα της για να φύγει από το σπίτι, όπως της ζήτησε ο Χριστόφορος, αλλά και για να αποφύγει την επικείμενη σύλληψη από το ένταλμα εις βάρος της. Η Βικτώρια και η Στέλλα πριν αποχωρήσουν ετοιμάζουν μια δυσάρεστη έκπληξη στον Χριστόφορο και τη Μιράντα.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης έχει κρύψει το ένταλμα σύλληψης της Βικτώριας, ώστε μέχρι να το βρει ο Σωτήρης, η Βικτώρια να προλάβει να φύγει. Τελικά η Βικτώρια φεύγει και η Στέλλα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό τους και αποκαλύπτει στην Αμαλία: «Είδα τον πατέρα σου που πήγε να φιλήσει τη Μιράντα. Γι’ αυτό ήθελε να διώξει εμένα και την κυρία Μιράντα από το σπίτι, για να μείνει μόνος του με τη μητέρα σου», της λέει. Η Αμαλία ταράζεται με αυτά που ακούει και ρωτάει ευθέως τον πατέρα της: «Τι αισθάνεσαι για τη Μιράντα; Εχεις κάποια ιδιαίτερα αισθήματα γι’ αυτήν;» και ο Χριστόφορος τα χάνει.