Ο παράδεισος των κυριών: Αμαλία και Σίμος στην φυλακή εξαιτίας της Βικτώριας

«Συλλαμβάνεστε και οι τρεις»

Ο παράδεισος των κυριών: Αμαλία και Σίμος στην φυλακή εξαιτίας της Βικτώριας

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Ο παράδεισος των κυρών, η Βικτώρια δεν προλαβαίνει να το σκάσει στο εξωτερικό (δείτε ποιο ήταν το σχέδιο της), καθώς η αστυνομία τη συλλαμβάνει, αλλά μαζί με αυτή συλλαμβάνει και τον Σίμο με την Αμαλία με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24

Ο Ντίνος πηγαίνει στην αστυνομία και τους ενημερώνει πως η Βικτώρια βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στο ξενοδοχείο στο Λαγονήσι. Την ίδια ώρα, η Αμαλία και ο Σίμος πηγαίνουν μια βόλτα και εκείνη τον ρωτάει: «Γιατί είχες πάει στο ξενοδοχείο χθες βράδυ;». Ερχόμενος σε δύσκολη θέση ο Σίμος αναγκάζεται να της αποκαλύψει την αλήθεια: «Είχα πάει να βρω τη Βικτώρια που ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα», της λέει. Η Αμαλία ταράζεται πολύ και τον παρακαλεί: «Κάνε μου τη χάρη, πάμε να τη βρούμε, θέλω να της μιλήσω».

O λόγος που στον Παράδεισο των κυριών Σίμος και Αμαλία συλλαμβάνονται

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης δεν μπορεί να ειδοποιήσει τη Βικτώρια ότι η αστυνομία γνωρίζει πού είναι, ενώ την ίδια στιγμή η Βικτώρια βρίσκεται ήδη στο δωμάτιό της μαζί με τον Σίμο, που της λέει: «Σου ζητάω να το ξανασκεφτείς και να μη φύγεις». Δεν προλαβαίνει όμως να πει κάτι άλλο, όταν στο δωμάτιο μπαίνει ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη και τους ανακοινώνουν: «Συλλαμβάνεστε και οι τρεις». Η αστυνομία περνά χειροπέδες στη Βικτώρια και μαζί της οδηγεί στο κρατητήριο την Αμαλία και τον Σίμο με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης είναι συντετριμμένος που δεν κατέφερε να προστατεύσει τη Βικτώρια, ενώ ο Σίμος προσπαθεί να πείσει τους αστυνομικούς να αφήσουν την Αμαλία ελεύθερη: «Η Αμαλία δεν ήξερε τίποτα, αναλαμβάνω εντελώς εγώ κάθε ευθύνη. Εγώ την οδήγησα εκεί», τους εξηγεί, αλλά οι αστυνομικοί τηρούν απαρέγκλιτα τον νόμο χωρίς εξαιρέσεις. Στο μεταξύ, η Βικτώρια τηλεφωνεί στον Χριστόφορο να τους βρει δικηγόρο: «Σε παρακαλώ, κάνε κάτι, έχουν συλλάβει και την Αμαλία», του λέει και ο Χριστόφορος εξοργίζεται μαζί της: «Εσύ φταις, που έμπλεξες και την Αμαλία», την κατηγορεί και κλείνει το τηλέφωνο, ενώ είναι αποφασισμένος να βοηθήσει μόνο την Αμαλία και να αφήσει τη Βικτώρια να σαπίσει στη φυλακή.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Πάρης και Γεωργία εξαφανίζονται - Σημαίνει κόκκινος συναγερμός για το μωρό

Ο παράδεισος των κυριών Βικτώρια

Παράλληλα, ο Σίμος ζητά τη βοήθεια της μητέρας του να του βρει δικηγόρο, ενώ ο Χρήστος αρπάζει την ευκαιρία της σύλληψης του Σίμου και είναι αποφασισμένος να εμποδίσει την αποφυλάκισή του. Ο Ντίνος μαθαίνει ότι έχουν συλλάβει την Αμαλία κα γεμάτος τύψεις τηλεφωνεί στη Μιράντα: «Η Αμαλία βρίσκεται άδικα στη φυλακή. Να μιλήσουμε στον Βύρωνα να αναλάβει την υπεράσπισή της», της λέει.

Εν τω μεταξύ ο Χρήστος στέλνει τον Σαρηγιάννη στο κρατητήριο για να πει στη Βικτώρια ότι έχει τσακωθεί με τον Χρήστο και θέλει να αναλάβει την υπόθεσή της. Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος με τον Βύρωνα επισκέπτονται την Αμαλία στο αστυνομικό τμήμα και της λένε πως προτείνουν να την αναλάβει ο Βύρωνας. Οταν όμως η Αμαλία μαθαίνει πως ο Ντίνος πρόδωσε στην αστυνομία την τοποθεσία που βρισκόταν η Βικτώρια, γίνεται έξαλλη: «Να φύγετε, δεν θέλω καμία βοήθεια από σένα Ντίνο», τους λέει.

Επίσης και ο Σίμος με τη σειρά του ζητάει από τη Δωροθέα να τον βοηθήσει και να του βρει έναν καλό δικηγόρο, ενώ εκείνη του λέει: «Θα σε βοηθήσω, αλλά ήρθε η ώρα να χωρίσεις με την Αμαλία» και ο Σίμος γίνεται έξαλλος, ενώ η Βικτώρια λέει στον Δημοσθένη: «Ακουσέ με, πρέπει να πας στο ξενοδοχείο και να βρεις το ψεύτικο διαβατήριο», αλλά τον προλαβαίνει η σήμανση. Ετσι ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη και τον Δημοσθένη, ανακρίνουν τη Βικτώρια για το θέμα του διαβατηρίου, αλλά εκείνη επιμένει: «Δεν θυμάμαι το όνομα του τύπου που με βοήθησε».

Στη συνέχεια, ανακρίνουν επίσης και τον Σίμο για να μάθουν αν τη βοήθησε αυτός, αλλά το αρνείται και δεν «καρφώνει» τον Δημοσθένη. Ετσι ο Δημοσθένης με τη σειρά του τον καθησυχάζει και του λέει: «Σ’ ευχαριστώ που δεν είπες τίποτα. Θα φροντίσω αύριο κιόλας να βγεις κι εσύ και η Αμαλία». Παράλληλα, ο Ντίνος ζητάει επίμονα να δει την Αμαλία όμως του το απαγορεύουν, ενώ ο Δημοσθένης αργότερα ενημερώνει την Αμαλία, η οποία αρχίζει και συγχωρεί τον Ντίνο που την πρόδωσε. Λίγο μετά καταφθάνουν στην αστυνομία η Μιράντα με τον Χριστόφορο, όπου βρίσκουν τον Ντίνο αποκοιμισμένο μέσα στο αυτοκίνητό του έξω από το αστυνομικό τμήμα που κρατείται η Αμαλία.