Η γη της ελιάς (5/4): Τραγικές στιγμές για την Χάιδω - Δυστυχώς ανακοινώνεται πως...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (5/4): Τραγικές στιγμές για την Χάιδω - Δυστυχώς ανακοινώνεται πως...

Στην Γη της ελιάς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Η απόφαση του δικαστηρίου για την Χάιδω βγαίνει και η ανακοίνωση δεν θα αρέσει και κανέναν. Από την άλλη, ο Μάνος για ακόμα μια φορά χάνει τον έλεγχο εξαιτίας των ναρκωτικών. Την ίδια ώρα, η Αννα και ο Πότης παλεύουν να αναθερμάνουν την ερωτική τους ζωή καθώς πιστεύουν ότι έχουν βαλτώσει.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 134

Η ψηφοφορία για την ετυμηγορία της Χάιδως ξεκινάει και ο πρώτος ένορκος την κρίνει ένοχη. Η Αριάδνη προσπαθεί να κρύψει από τον Στάθη τις επαφές που έχει με την Αφροδίτη, καθώς και ότι ανέλαβε χρέη μαγείρισσας στην κουζίνα. Για κακή της τύχη, όμως, ο Στάθης το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος: «Σου έχω πει ότι δεν ανέχομαι το ψέμα και την κοροϊδία», της φωνάζει.

Στο μεταξύ, ο Λυκούργος ενημερώνει την Αλκμήνη και την Αντωνία: «Σας κάλεσα για να σας πω και επισήμως ότι η συνεργασία σας με την επιχείρηση της Ισμήνης έχει λήξει», αλλά εκείνες απειλούν να το κυνηγήσουν δικαστικά: «Να ξέρετε όμως ότι δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θα διεκδικήσουμε τα πάντα. Δεν μπορεί να μας απολύσει έτσι», του τονίζουν. Παράλληλα, η Μαργαρίτα επισκέπτεται την Κούλα στη φυλακή κι εκείνη της μιλά για τη γυναίκα του φούρναρη και όσα υποψιάζεται:

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του Φίλιππου - «Γιατί με άφησες μόνη μου; Τι θα πω στο παιδί μας;»

«Αυτή σίγουρα τη βόλεψε πολύ ο θάνατός του. Και ελεύθερη είναι και πλούσια. Δεν ξέρω, μήπως να το ψάξετε λίγο, γιατί το πράγμα βρομάει! Εδώ η Αρετή μού είπε ότι όλο το χωριό ξέρει ότι δεν τον ήθελε και ότι το κεράτωνε και τον είχε εγκαταλείψει», της λέει και τη βάζει σε σκέψεις. Μάλιστα λίγο αργότερα όταν η Μαργαρίτα επιστρέφει, βλέπει τη φουρνάρισσα σε ύποπτο ραντεβού με έναν εργάτη του πορτοκαλεώνα και ενώνει τα κομμάτια του παζλ. Το επόμενο βήμα είναι να ενημερώσει τον Λυκούργο κι εκείνος να κινήσει τις διαδικασίες ώστε να βγει η αλήθεια στο φως και να βγει και η Αρετή από τη φυλακή.