Η γη της ελιάς (7/4): «Δεν με αγαπάς πια», «Πνίγομαι Βασιλική» - Οι τελευταίες λέξεις που ανταλλάσσει με τον Φίλιππο πριν πεθάνει

Ο άσχημος τσακωμός τους στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (7/4): «Δεν με αγαπάς πια», «Πνίγομαι Βασιλική» - Οι τελευταίες λέξεις που ανταλλάσσει με τον Φίλιππο πριν πεθάνει

Το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου, στο κανάλι του MEGA, θα προβληθεί νέο επεισόδιο της σειράς "Η γη της ελιάς" και θα είναι καθοριστικό. Η Βασιλική με τον Φίλιππο τσακώνονται άσχημα, χωρίζουν και χωρίς να το γνωρίζουν ακόμα, αυτό θα είναι και το τέλος τους.

Τι θα δούμε απόψε 7/4 στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 135

Ο Μάνος προσπαθεί να κρύψει τον εθισμό του, αλλά η οικογένεια έχει αρχίσει να υποψιάζεται τι συμβαίνει. Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα αρνείται να συνεργαστεί με την Αμαλία στο ελαιοτριβείο: «Με συγχωρείτε, αλλά εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Αν θέλετε να αναλάβει η Αμαλία, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μαζί όμως δεν γίνεται», ξεκαθαρίζει και η Αμαλία πεισμώνει ακόμα πιο πολύ. Παράλληλα, ο Δημοσθένης υποκρίνεται ότι έχει βρει ερωμένη και το λέει στην Ειρήνη: «Σιγά μη μείνω μόνος μου. Δεν αντέχεται άλλο η μοναξιά. Γνώρισα μια πρώτης τάξεως κοπέλα, την Ελένη. Είναι δικηγόρος από την Καλαμάτα. Και να σου πω κάτι; Τη βλέπω σοβαρά», ισχυρίζεται, με σκοπό η Ειρήνη να τα μεταφέρει και να προκαλέσει τη ζήλια της Ασπασίας.

Δείτε επίσης: Την μαχαιρώνει μανιασμένα και την παρατάει - Το τέλος της θα βαφτεί με το αίμα της

Η Βασιλική και ο Φίλιππος κάνουν μια κουβέντα σχετικά με τον γάμο τους και η Βασιλική μένει άναυδη με τη μεταστροφή του: «Βασιλική, εγώ δεν μένω άλλο εδώ πέρα και κάνε ό,τι θέλεις. Τον Σεπτέμβριο θα ανέβω στην Αθήνα να συνεχίσω τις σπουδές μου», είναι τα λόγια του και η Βασιλική του απαντάει: «Αν φύγεις Φίλιππε, σου το λέω, θα χωρίσουμε». Ο Φίλιππος όμως είναι σκληρός: «Ε, τότε ας χωρίσουμε, ρε Βασιλική», της λέει και ανοίγει την πόρτα φεύγοντας εκνευρισμένος. Την ίδια ώρα η Αρετή που έχει έρθει πολύ κοντά με την Κούλα, της προτείνει:

«Μόλις βγεις από εδώ μέσα, δεν έχεις να πας πουθενά. Θα έρθεις να μείνεις στο σπίτι μου». Παράλληλα και ο Ορέστης αποφασίζει να φιλοξενήσει την Αλκμήνη στο σπίτι του μέχρι να ορθοποδήσει. Ταυτόχρονα ο Λυκούργος πιέζει τον Χρήστο: «Παιδάκι μου, δεν γίνεται να την έχεις μέσα στα πόδια σου την Αριάδνη.

Και η κοπέλα βασανίζεται, αλλά κι εσύ έχεις τον πειρασμό μπροστά σου. Να την απολύσεις», του προτείνει, αλλά εκείνος δεν δέχεται. Στο μεταξύ, οι ώρες έχουν περάσει από τη στιγμή που έφυγε ο Φίλιππος από το σπίτι, μετά τον τσακωμό του με τη Βασιλική και ακόμα δεν έχει φανεί. Η οικογένειά του έχει αρχίσει να ανησυχεί: «Πού να είναι κι αυτό το παιδί; Νύχτωσε κι ακόμα να φανεί, ούτε ένα τηλέφωνο», προβληματίζεται η Χάιδω.

Δείτε επίσης: Ο γάμος τους βάφεται με αίμα! Καρέ καρέ η σκηνή που αναγνωρίζουν το πτώμα του Φίλιππου