Η γη της ελιάς (8/4): «Αστυνόμε τι έχει συμβεί στο παιδί μου;» - Ώρες αγωνίας για τον Φίλιππο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (8/4): «Αστυνόμε τι έχει συμβεί στο παιδί μου;» - Ώρες αγωνίας για τον Φίλιππο

Στην Γη της ελιάς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς η δολοφονία του Φίλιππου φτάνει. Ήδη η οικογένεια του τον ψάχνει σαν τρελή, καθώς δεν εμφανίστηκε ποτέ στα πορτοκάλια και όλοι στην Μάνη τον ψάχνουν. Απόψε 8/4 θα τους δούμε όλους να ψάχνουν κάθε σπιθαμή του χωριού - δείτε εδώ που και πω θα τον βρουν.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 136

Μια ξαφνική αιμορραγία ταράζει την Ιουλία, η οποία φοβάται για το μωρό και τηλεφωνεί στον Στάθη. Ο Στάθης φυσικά αγωνιά, καθώς αισθάνεται ανήμπορος να τη βοηθήσει: «Μην κάνεις τίποτα, πάρε αμέσως τον γιατρό», της τονίζει και μετά τα βάζει με τον εαυτό του: «Το κέρατό μου μέσα, τι να κάνω από εδώ που είμαι;», μονολογεί.

Η εξαφάνιση του Φίλιππου συνεχίζεται και αναστατώνει τη Χάιδω και τη Βασιλική, ενώ ο Λυκούργος προσπαθεί να τις καθησυχάσει λέγοντάς τους: «Ηρεμήστε, επίτηδες έφυγε για να ηρεμήσει και να σας βάλει λίγο σε αγωνία». Την ίδια ώρα, η Ισμήνη απαντά στο εξώδικο και ενημερώνει την Αλκμήνη και την Αντωνία γραπτώς ότι λύεται η συνεργασία τους και προχωράει στην αποζημίωσή τους. Λίγο αργότερα, εκείνες πηγαίνουν στο σπίτι της Ισμήνης για να ζητήσουν συγγνώμη, αλλά η κατάσταση δεν αργεί να ξεφύγει και ο Κωνσταντίνος, οργισμένος, τις πετάει έξω.

Παράλληλα, η Αμαλία δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί ότι η Μαργαρίτα δεν τη θέλει για βοηθό στην εταιρεία και την απειλεί: «Δεν είμαι από εκείνες που τα παρατάνε εύκολα. Αν βάλω έναν στόχο, πάντα τον πετυχαίνω και αυτή τη φορά έχω σκοπό να υπερισχύσω στο τέλος». Την ίδια ώρα, ο Κουράκος ενημερώνει τη Χάιδω και την υπόλοιπη οικογένεια: «Δυστυχώς, το κινητό του Φίλιππου δεν μπορεί να εντοπιστεί και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό». Ετσι τα πράγματα παίρνουν μια απαισιόδοξη τροπή.

Δείτε επίσης: Την μαχαιρώνει μανιασμένα και την παρατάει - Το τέλος της θα βαφτεί με το αίμα της