Το Ναυάγιο (9/4): Δυο νέες αποκαλύψεις σοκάρουν - «Αυτό το μωρό μπορεί να μην είναι της Στέλλας»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (9/4): Δυο νέες αποκαλύψεις σοκάρουν - «Αυτό το μωρό μπορεί να μην είναι της Στέλλας»

Απόψε 9/4 στην σειρά Το Ναυάγιο του MEGA, η Ελένη αποφασίζει να βρεθεί με την Αλίκη, η οποία της αποκαλύπτει το σχέδιο του Μιλτιάδη Παντελίδη εναντίον εκείνης και του Μιχάλη. Οι δυο τους έρχονται σε μια μυστική συμφωνία που θα κάνει τον ισχυρό δικηγόρο να λυγίσει.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 85

Στο μεταξύ, ο Γιώργης μιλάει με τον δικό τους δικηγόρο, τον Παύλο Ξενάτο, που έχει αναλάβει τα θύματα του ναυαγίου και μεταξύ άλλων του αναφέρει τον βιασμό της Αλίκης από τον Μιλτιάδη. «Πολύ ωραίο στοιχείο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο δικαστήριο προκειμένου να μειώσουμε την αξιοπιστία του και το ήθος του ως δικηγόρο. Πρέπει όμως να το ψάξω περισσότερο, γιατί αυτός ξέρει πως εσύ γνωρίζεις το περιστατικό του βιασμού, του το είχες πει. Ισως να υπάρχουν και άλλα κορίτσια που έχει βιάσει. Σίγουρα αξίζει να κάνω μια έρευνα», θα του πει.

Ο Δημήτρης και η Πολυξένη, τελικά, δεν δέχονται τον Μάκη για σύντροφο της Λίνας, ενώ ο Μάκης αναγκάζεται να της πει τον πραγματικό λόγο που οι γονείς τους αντιδρούν τόσο πολύ στη σχέση τους.

Και ενώ φαινομενικά όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά στη ζωή της ηθοποιού, συνειδητοποιεί ξαφνικά πως το παιδί δυσκολεύεται πολύ να αναπνεύσει. Ο Βασίλης, που δεν λείπει από το πλευρό της, καλεί αμέσως τον παιδίατρο και η απάντησή του θα της θέσει πολλές απορίες. «Κυρία Πετράτου, δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας ανησυχήσει καθώς θα το παρακολουθήσουμε εκτενέστερα, ενώ θα κάνουμε και εξετάσεις για να σιγουρευτούμε για την υγεία του βρέφους.

Φαίνεται πάντως, με μια πρώτη εκτίμηση να έχει άσθμα, εξού και η δυσκολία στην αναπνοή του», θα της πει και η ίδια θα σοκαριστεί αφού της είχαν πει την τελευταία φορά στην κλινική πως το παιδί της είναι υγιέστατο. Εκείνη που θα συγκλονιστεί ωστόσο περισσότερο είναι η Ελένη, που ξέρει ότι το άσθμα είναι κληρονομική πάθηση και η Στέλλα δεν έχει εμφανίσει ποτέ στη ζωή της. Η αρχική της λοιπόν αίσθηση πως το παιδί που έδωσαν στη γυναίκα δεν είναι αυτό που γέννησε, θα επιβεβαιωθεί για μια ακόμη φορά, όμως και πάλι δεν θα έχει πολλά στοιχεία στα χέρια της για να μιλήσει στην ηθοποιό.

Δείτε επίσης: Την καλεί στο σπίτι του και την σκοτώνει χωρίς δεύτερη σκέψη

Η Ειρήνη, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Ιπποκράτη και έπειτα από τη βόλτα της με τον Στελή, κανονίζει να βρεθεί με τον Αντώνη για να μάθει την αλήθεια. Εκείνος δέχεται την πρότασή της και είναι αποφασισμένος να της αποκαλύψει πως το πραγματικό του όνομα είναι... Πέτρος!

Ο γιος του Ιπποκράτη προσπαθεί να βρει παιχνίδια για να απασχοληθεί όσο ο πατέρας του και η Ειρήνη λείπουν στην Κρήτη, όμως δεν καταφέρνει να βρει κάτι που θα κρατήσει το μυαλό του σε εγρήγορση. Ετσι, ξεκινάει να ψάχνει και στα πράγματα του πατέρα του. Πιο συγκεκριμένα, όταν ανοίξει την ντουλάπα του Ιπποκράτη και βρει μια βαλίτσα που δεν έχει ξαναδεί, θα αρχίσει να την ψάχνει με μανία, πιστεύοντας πως μέσα θα ανακαλύψει πράγματα του πατέρα του.

Ομως τελικά στα χέρια του μικρού θα πέσει ένα δελτίο ταυτότητας με το όνομα Αντώνης Καραδήμος. Το όνομα αυτό θα το αναγνωρίσει αφού γνωρίζει πολύ καλά τον φίλο της Ειρήνης, όμως η φωτογραφία που θα δει θα τον μπερδέψει. Ετσι, το μεγάλο μυστικό του Πέτρου θα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.