Παγιδευμένοι (9/4): Ο Δημήτρης καταρρέει - Το βίντεο που του στέλνει η μαφία με την αδερφή του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (9/4): Ο Δημήτρης καταρρέει - Το βίντεο που του στέλνει η μαφία με την αδερφή του

Στους Παγιδευμένους του ΑΝΤ1, η απαγωγή της Δάφνης και η κατάσταση υγείας του Σπύρου έχουν συντρίψει τον Δημήτρη, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του με τη βοήθεια της Aννας.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Οι Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 49

Το σκοτεινό παζλ της δολοφονίας της Μαριάννας αρχίζει να συμπληρώνεται, αφού κάποιοι από τους ενόχους σπάνε κι αρχίζουν να ομολογούν. Η λύση του μυστηρίου κρύβει μια αναπάντεχη ανατροπή! Ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος της άτυχης κοπέλας και πώς εμπλέκεται η βαλκανική μαφία σε όλο αυτό είναι που καλούνται να ανακαλύψουν οι ήρωές μας; Ο Δημήτρης, η Αννα και ο Ανδρέας ψάχνουν όλα τα στοιχεία για να βρουν εγκαίρως τη Δάφνη.

Δείτε επίσης: «Ήταν δύσκολο το γύρισμα στο ψυγείο του νεκροτομείου» - Η Μαριλένα Ράδου μιλά για το τέλος της στη σειρά Παγιδευμένοι

Μια πληροφορία που θα μάθει ο Θοδωρής από έναν νεαρό που γνωρίζει τυχαία, θα δείξει το φως στο βάθος του τούνελ. Του αναφέρει ότι είδε αυτό το λεωφορείο που ψάχνουν να περνάει από μια γειτονιά που δεν έχει στάση και του έκανε εντύπωση. Στη συνέχεια καταθέτει ότι είδε μια γυναίκα να τραβάει ένα κορίτσι από το χέρι με το ζόρι και ότι το κορίτσι είχε σπαράξει στο κλάμα.

Ολοι σπεύδουν στο σημείο και αρχίζουν να το ερευνούν. Πράγματι, η Δάφνη ήταν εκεί αλλά πλέον την έχουν πάρει. Τώρα αυτό που ζητούν οι απαγωγείς είναι να αφήσουν ελεύθερο τον γαμπρό και να μην τον κατηγορήσουν για τίποτα. Αν δεν το κάνουν, θα σκοτώσουν το κορίτσι. Ο Σταύρος, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ετοιμάζονται να κάνουν ανταλλαγή ομήρων κρυφά από την υπηρεσία. Η Αγγελική έχει τις αντιρρήσεις της αλλά δεν τους εμποδίζει.