Η Παραλία (9/4): Η επιθυμία της Κερασίας για το παιδί της Τες ρίχνει βαριά σκιά στην σχέση της με τον Μάρκο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Παραλία (9/4): Η επιθυμία της Κερασίας για το παιδί της Τες ρίχνει βαριά σκιά στην σχέση της με τον Μάρκο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 9/4 επεισόδιο της σειράς Η Παραλία, που προβάλλεται καθημερινά με επιτυχία μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Οι καταστάσεις πρόκειται να φέρουν τεράστιες ανατροπές στις ζωές και την καθημερινότητα πολλών.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Eπεισόδιο 122

Η Νόνα αρνείται να κατηγορήσει τους χίπηδες που ο Αρβανιτάκης έχει συλλάβει ως υπόπτους για την καταστροφή του φούρνου της θεωρώντας πως σε ό,τι έγινε εμπλέκεται ο Λοΐζος. Παράλληλα, στο Ηράκλειο ο Μάρκος επιβεβαιώνει την αγάπη του στην Κερασία και την πρόθεσή του να παντρευτούν αλλά η επιθυμία της Κερασίας να υιοθετήσει το παιδί του Γράντου και της Τες ρίχνει βαριά σκιά πάνω στη σχέση τους.

Η Μαίρη, επιχειρώντας να πείσει τον διευθυντή της κλινικής να της δώσει την άδεια να επισκεφτεί τα Μάταλα με τον Δημητρό, ζητάει την βοήθεια του Διονύση. Ο Διονύσης ανταποκρίνεται ανασύροντας μια ιστορία ενός παλιού ασθενή την οποία η Μαίρη χρησιμοποιεί εκβιαστικά για να επιτύχει τον στόχο της.

Την ίδια στιγμή η κοινότητα των χίπηδων συνεργάζεται για να ξαναφτιάξει τον φούρνο της Νόνας ενώ ο Λοΐζος και η Ελένη ανακοινώνουν την έναρξη των εργασιών για το καινούργιο μεγάλο πλάνο του χτισίματος του ξενοδοχείου τους.

Δείτε επίσης τις εξελίξεις στην σειρά, Κάνε ότι κοιμάσαι!