Ψυχοκόρες (10/4): Ξύλο, παρενοχλήσεις και εξώγαμα - Χαλασμός απόψε στην σειρά του ΑΝΤ1

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (10/4): Ξύλο, παρενοχλήσεις και εξώγαμα - Χαλασμός απόψε στην σειρά του ΑΝΤ1

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 10/4 επεισόδιο της σειράς, Ψυχοκόρες που παίζει στον ΑΝΤ1. Η Νέλλα θεωρεί πως το παιδί της Όλγας είναι του άντρα της, ενώ από την άλλη η Φρόσω δέχεται άγριο ξυλοδαρμό. Επίσης, ο Κοσμάς ξεμοναχιάζει τη Δεσποινιώ στο υπόγειο,

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Επεισόδιο 11

Η Αρχοντούλα και η Μαρίκα φροντίζουν την Ολγα, ενώ η Νέλλα την πιέζει ανελέητα να της αποκαλύψει τον πατέρα του μωρού. «Πες μου, κορίτσι μου, κι εγώ σου υπόσχομαι να σε προστατεύσω. Θα γεννήσεις με το καλό το μωράκι σου και θα το δώσουμε σε κάποιο ίδρυμα για όσο καιρό εσύ βρίσκεται εδώ. Μέχρι να σταθείς στα πόδια σου. Μόνο πες μου τι έχει συμβεί. Ποιος ήταν αυτός ο αλήτης που τόλμησε να αγγίξει ένα άβγαλτο κορίτσι;». Η Ολγα όμως, που έχει «γευτεί» το σκληρό πρόσωπο της κυρίας Κοτρώτση, δεν θα της πει την αλήθεια.

Ο Κοσμάς ξεμοναχιάζει τη Δεσποινιώ στο υπόγειο, εκδηλώνοντας έτσι το αληθινό του πρόσωπο. «Κύριε Κοτρώτση, δεν μου αρέσει αυτό που κάνετε, εγώ ποτέ...», θα προσπαθήσει να του πει, ενώ εκείνος προσπαθεί να αγγίξει απόκρυφα σημεία της. Θα ξαφνιαστεί από την επίμονη άρνησή της και τελικά θα την αφήσει, αλλά πριν θα της επισημάνει να μη μιλήσει σε κανέναν για τη συνάντησή τους αυτή. Λίγο μετά ο Τάσος, που έχει επίσης βάλει στο μάτι το ίδιο κορίτσι, θα της δώσει ένα σημείωμα. Μόνο που εκείνη δεν ξέρει να διαβάζει, ούτε φυσικά θέλει να το δείξει στη Μαρίκα, μη τυχόν και η προστατευτική αδελφή της μιλήσει στον Τάσο και τον αποπάρει να την αφήσει ήσυχη.

Δείτε επίσης: Η Όλγα νεκρή - Η άγρια σκηνή που την μαχαιρώνει στην κοιλιά ο αδερφός της!

Στο μνημόσυνο για τη μητέρα της Μάγιας, χάνεται το πολύτιμο κόσμημα μιας πλούσιας οικογενειακής φίλης και γεννιούνται υποψίες κλοπής. Κανείς δεν ξέρει ότι το έχει πάρει ο Ερμής μόνο και μόνο για να ενοχοποιήσει τη Βασιλική, βάζοντάς το στα πράγματά της. Σύντομα το κόσμημα θα βρεθεί στα πράγματα της ψυχοκόρης και εκείνη θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει πως δεν έχει σχέση με αυτή τη πράξη. Και τελικά θα τα καταφέρει. Λίγο αργότερα, ο Κοσμάς Κοτρώτσης θα κάνει την εμφάνισή του στο σπίτι του Αρδίτη και η Βασιλική θα τον γνωρίσει. Ομως δεν μπορεί να χωρέσει ο νους της ότι στο σπίτι του μένουν οι δύο αδελφές της.

Ο Λούης επιμένει πως η Φρόσω είναι φόνισσα, το χωριό τη σχολιάζει και ο Νάτσης αποφασίζει να της δώσει ένα μάθημα, με τις ευλογίες πάντα της Ευανθίας, που κάνει ότι δεν ακούει τις φωνές της από το διπλανό δωμάτιο. Η Βασιλική αιφνιδιάζεται όταν, στη μέση μιας σύγκρουσης με τον Παύλο, εκείνος χάνει τις αισθήσεις του. Αμέσως εμφανίζεται ο Ερμής που θα εξηγήσει στην κοπέλα ότι ο πατέρας του παθαίνει συχνά τέτοιες κρίσεις, ενώ θα της ζητήσει και μια χάρη. «Θέλω εσύ να κάνεις τα μαθήματά μου στο εξής και φυσικά να μην το μάθει ποτέ αυτό η μάνα μου». Η ψυχοκόρη αρχικά θα αρνηθεί, αλλά τελικά θα του κάνει το χατίρι για μια και τελευταία φορά.

Στο αστυνομικό τμήμα Τρίπολης, ο Ηλίας Νάτσης, με την υποκίνηση της Ευανθίας, στρέφει τις υποψίες για τον θάνατο του Θωμά στον Λούη κι έπειτα γίνεται έρευνα στο σπίτι, όπου δεν θα βρουν καμία ατέλεια. Ο Μέλιος προσλαμβάνεται από τον Νάτση, αλλά η Φρόσω θυμώνει μαζί του θεωρώντας ότι εξαιτίας του επέστρεψε στους Νάτσηδες. «Εγώ το ζήτησα, κορίτσι μου, να δουλέψω εδώ, για να είμαστε κοντά και να σε προσέχω. Ποτέ δεν θα σε μαρτυρούσα», θα της πει λίγο αργότερα και εκείνη θα δείξει να μαλακώνει.

Η Δεσποινιώ ζητά από τον Σώτο να της διαβάσει το σημείωμα του Τάσου, όμως του λέει ψέματα πως αποδέκτης είναι η Μαρίκα. Ετσι, ο Σώτος φαντάζεται πως τα γλυκά λόγια που διάβασε τα έγραψε για τη Μαρίκα ένας κρυφός θαυμαστής και αρχίζει να ζηλεύει. Ο Σώτος πείθει τη Νέλλα να φερθεί φιλεύσπλαχνα στην Ολγα, ενώ οι εργάτες διώχνουν τον Κοσμά από την κηδεία τού εργάτη και αρνούνται τα χρήματά της αποζημίωσης.

Η Βικτωρία, η γυναίκα που πρότεινε στη Μαρίκα Πολύζου να γίνει εκείνη και οι αδελφές της ψυχοκόρες και ενώ ήταν αρνητική, τελικά υπέκυψε στα λόγια της, συναντιέται με τη Μάγια καθώς η μια βοηθά την άλλη στις δουλειές της. Η Βασιλική θα το μάθει αργότερα και θα παρακαλέσει φυσικά τη Μάγια να μάθει ό,τι περισσότερο μπορεί για τις αδελφές της. «Σας εκλιπαρώ, κυρία Μάγια, πρέπει να μάθω πού είναι οι αδελφές μου. Πρέπει να σιγουρευτώ ότι είναι καλά», θα την ικετέψει και η κόρη του Βαγγέλη Αρδίτη θα της υποσχεθεί πως θα τη ρωτήσει.

Δείτε επίσης: Αιμόφυρτη από τα βασανιστήρια χάνει το μωρό - Το τραγικό τέλος της Βασιλικής

«Θα τη δω σύντομα και σου υπόσχομαι πως θα τη ρωτήσω, Βασιλική μου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την οικογένεια, με συγκινείς που είσαι τόσο αφοσιωμένη στις αδελφές σου», θα της απαντήσει συγκεκριμένα. Μόνο που τα νέα από τη Βικτωρία δεν θα είναι ενθαρρυντικά. Για την ακρίβεια, θα της πει πως έχασε τα ίχνη όλων των αδελφών Πολύζου από τη στιγμή που μπήκαν στο τρένο στο χωριό τους. Η απογοήτευση της Βασιλικής θα είναι φανερή, αλλά η Μάγια θα της υποσχεθεί πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα φροντίσει να έρθει ξανά σε επαφή με τη Μαρίκα, τη Δεσποινιώ και τη Φρόσω.