Το Ναυάγιο: Η Αλίκη έγκυος στο παιδί του Παντελίδη - Ο Γιώργης στο πλευρό της

«Ποιος ξέρει ποιανού είναι το παιδί και θες να το φορτώσεις σε μένα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: Η Αλίκη έγκυος στο παιδί του Παντελίδη - Ο Γιώργης στο πλευρό της

Δυσάρεστες εκπλήξεις στη συνέχεια της σειράς του Mega, Το Ναυάγιο! Η ζωή της κοπέλας θα πάρει άλλη τροπή όταν συνειδητοποιήσει πως είναι έγκυος στο παιδί του αδίστακτου δικηγόρου. Ο Γιώργης θα σταθεί στο πλευρό της με κάθε τρόπο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, προκειμένου να μην πάει φυλακή, η Αλίκη δέχτηκε να παίξει το παιχνίδι του Μιλτιάδη Παντελίδη και να προσποιηθεί τη γραμματέα του Γιώργη στην εφημερίδα ώστε να μαθαίνει πληροφορίες και να του τις μεταφέρει. Η κοπέλα έκανε τη δουλειά της, αλλά από τη στιγμή που άρχισε να ερωτεύεται τον Γιώργη, προσπάθησε με κάθε τρόπο να σταματήσει τη συνεργασία της με τον αδίστακτο άντρα.

Ο Μιλτιάδης όχι απλά δεν την άφησε να αποχωρήσει, αλλά συχνά τη βίαζε κιόλας θεωρώντας ότι της αρέσει, γεγονός για το οποίο είχε μιλήσει στον Γιώργη. Η συνέχεια όμως θα είναι απρόβλεπτη και για τους δύο, αφού σύντομα η κοπέλα θα μάθει πως είναι έγκυος στο παιδί του δικηγόρου. Αρχικά θα κλονιστεί και θα καταραστεί την κακή της τύχη, όμως στη συνέχεια θα θελήσει να μιλήσει γι’ αυτό στον δικηγόρο, ζητώντας του αν μη τι άλλο να τη βοηθήσει.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: Την καλεί στο σπίτι του και την σκοτώνει χωρίς δεύτερη σκέψη

Το Ναυάγιο: Ο Μιλτιάδης θα γίνει πατέρας

ναυάγιο έγκυος η Αλίκη

Η Αλίκη αδυνατώντας να πάρει αποφάσεις για το παιδί που έχει στα σπλάχνα της και μη θέλοντας να επιβαρύνει τον Γιώργη με τα προβλήματά της, θα βρεθεί στο γραφείο του Μιλτιάδη για να του πει: «Είμαι έγκυος!». Ο δικηγόρος θα αντιδράσει από την πρώτη στιγμή που θα ακούσει τα λόγια της, ενώ θα την κατηγορήσει πως αυτό είναι το σχέδιό της για να του «φάει» λεφτά... «Τα παιχνίδια αυτά να τα κάνεις αλλού, κοριτσάκι μου, που πιάνουν. Τι νομίζεις ότι είμαι για να σε πιστέψω; Κανένας χθεσινός; Σε γελάσανε. Λες και δεν ξέρω από πού σε μάζεψα! Ποιος ξέρει ποιανού είναι το παιδί και θες να το φορτώσεις σε μένα», θα της πει μεταξύ άλλων και η Αλίκη θα βουρκώσει νιώθοντας την αδικία να την πνίγει. Θα φύγει από το γραφείο του και μοιραία θα συναντήσει τον Γιώργη, στον οποίο και θα αποκαλύψει αυτό που της συμβαίνει.

«Το ήξερα πως είναι αλήτης αλλά όχι κι έτσι. Μπορείς να βασιστείς σε μένα, Αλίκη. Εγώ θα σε φροντίσω», θα της ανακοινώσει και η κοπέλα για πρώτη φορά έπειτα από καιρό θα αισθανθεί σιγουριά για το μέλλον. Παράλληλα, θα ορκιστεί πως θα κάνει τα πάντα για να φέρει τον σατανικό άντρα προ των ευθυνών του και να αποδείξει πως το παιδί είναι δικό του.

Ναυάγιο mega εξελίξεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Ναυάγιο (29/4): Σκληρή σκηνή - Ο Ιπποκράτης ματώνει από το ξύλο τα χέρια του ανήλικου γιου του

Το Ναυάγιο: Της κάνει πρόταση γάμου ενώ πρώτα την αφήνει έγκυο - «Ντροπή δεν είναι να έρθει στον κόσμο ένα παιδί από γονείς ανύπαντρους;»

Το Ναυάγιο (16/4): «Είμαι ο κατηγορούμενος από το Φοίνιξ», «Γνωρίζω ότι σε έχει βιάσει» - Αποκαλύψεις "βόμβα" απόψε

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος αποκαλύπτει τα πάντα στην Ειρήνη - Ο βιασμός, η προδοσία και ο χωρισμός

Το Ναυάγιο: Ο Άγγελος διαλύει τον γάμο του με την Βάσω - Η συνάντηση "βόμβα" με τη μάνα της

Νούμερα τηλεθέασης 9/4: Τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη - Ποιος βγήκε τελευταίος στην prime time

Το Ναυάγιο: «Δε ντρέπεσαι ολόκληρος άντρας;», πέφτει άγριο ξύλο - «Θα κάνουμε εξετάσεις για να σιγουρευτούμε», τρομακτικά νέα για το νεογέννητο

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης ναρκώνει την Ειρήνη - Αναγκάζει την Δήμητρα να της δίνει χάπια!