Ψυχοκόρες: Σκληρό! Την κλείνει στο ψυχιατρείο - «Είναι για το καλό σου αγάπη μου»

«Σου το ορκίζομαι, δεν θα πω τίποτα σε κανέναν»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: Σκληρό! Την κλείνει στο ψυχιατρείο - «Είναι για το καλό σου αγάπη μου»

Σοκαριστικές εξελίξεις στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες! Όλοι νομίζουν ότι είναι διακοπές στο Λουτράκι, στην πραγματικότητα όμως, η Νέλλα Κοτρώτση ζει τις πιο σκληρές στιγμές της ζωής της σε ένα ψυχιατρείο, πολύ μακριά από τη ζεστασιά του σπιτιού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, οι ναρκωτικές ουσίες που προμηθεύει ο Τάσος Μέρμηγκας τη Νέλλα, την έχουν κάνει να χάνει τα λογικά της και να φέρεται άσχημα στον κόσμο γύρω της. Ο Κοσμάς, που έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται την εύθραυστη ψυχολογία της, προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κάνει να νιώσει καλά, ξέρει όμως πως στο βάθος η γυναίκα του θέλει βοήθεια.

Το κερασάκι στην τούρτα που θα τον κάνει να πάρει αποφάσεις θα είναι η παρουσία τους σε κάποια κοσμική δεξίωση. Εκεί η Νέλλα, η ομορφότερη παρουσία της βραδιάς, έπειτα από αρκετή σαμπάνια, θα κάνει τρέλες, θα προσπαθεί να χορέψει με αγνώστους, ενώ λίγο πριν ο Κοσμάς την πάρει διακριτικά να αποχωρίσουν, εκείνη μη μπορώντας να συγκρατήσει τον εαυτό της, θα ουρήσει πάνω της, γεγονός που θα γίνει αντιληπτό από τους παρευρισκόμενους που θα αρχίσουν να τη δείχνουν.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: «Συγγνώμη ποια είστε, δεν σας γνωρίζω» - Η σπαρακτική σκηνή που η Βασιλική συναντά τον πατέρα της

Η Νέλλα θα δεχτεί την κατακραυγή από όλους και την επόμενη κιόλας μέρα ο Κοσμάς θα συνοδεύσει τη γυναίκα του σε ένα ψυχιατρείο στο Λουτράκι. «Επιζητώ την εχεμύθειά σας και θα φροντίσω προσωπικά, ένα μεγάλο ποσό να γίνει δωρεά στην κλινική σας το επόμενο διάστημα. Δεν μπήκε ποτέ η σύζυγός μου εδώ μέσα και θέλω να παραμείνει έτσι», τονίζει στον διευθυντή και γιατρό της Νέλλας και ο άντρας με τη σειρά του θα ορκιστεί πως δεν θα μάθει κανείς για την εισαγωγή της γυναίκας του στην κλινική αυτή.

Ψυχοκόρες: Η Νέλλα παθαίνει νευρικό κλονισμό

Ψυχοκόρες: Την κλείνει στο ψυχιατρείο

Οι μέρες και οι νύχτες της γυναίκας μέσα στην κλινική θα είναι δύσκολες. Εκτός από το ηλεκτροσόκ που θα υποστεί, την ειδική φαρμακευτική αγωγή που θα λάβει και τις πολλές ώρες στην απομόνωση, η Νέλλα θα κλονιστεί γιατί θα είναι μακριά από τους δικούς της ανθρώπους. Για την ακρίβεια, ο Κοσμάς θα την επισκεφθεί μετά από πολλές ώρες νοσηλείας και θα αντιμετωπίσει έναν διαφορετικό άνθρωπο, πιο ήρεμο, πιο συγκροτημένο, όμως πάντα με το παράπονο ότι την έδιωξε μακριά.

«Είναι για το καλό σου, αγάπη μου. Ήθελα να σε δω πάλι καλά και βλέπω πως το περιβάλλον εδώ βοήθησε. Το ξέρεις ότι σε λίγο καιρό θα γυρίσεις πάλι στο σπίτι μας;», θα τη ρωτήσει και η Νέλλα θα τον βάλει να της υποσχεθεί πως ο γιος τους Σώτος δεν θα μάθει ποτέ για την παραμονή της εκεί. «Σου το ορκίζομαι. Δεν θα του πω ποτέ τίποτα. Ηδη ξέρει πως κάνεις απλά διακοπές», θα της πει.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: Αιμόφυρτη από τα βασανιστήρια χάνει το μωρό - Το τραγικό τέλος της Βασιλικής

Όταν η Νέλλα γυρίσει πίσω, άπαντες θα εντυπωσιαστούν με την αλλαγή στη συμπεριφορά της, όμως ένας άνθρωπος θα συνεχίζει να γεύεται το σκληρό της πρόσωπο και αυτός είναι η Αρχοντούλα. Ποτέ η Νέλλα δεν θα της συγχωρέσει ότι άφησε τον άντρα της να την κλείσει στο ψυχιατρείο...