Γη της ελιάς: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με τη σειρά του Mega - «Ντροπή!»

Τα μηνύματα των fans κατέκλυσαν το διαδίκτυο

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Γη της ελιάς: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με τη σειρά του Mega - «Ντροπή!»

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές στο Mega, που στον τρίτο κύκλο της, έχει κερδίσει πολλούς φανατικούς οπαδούς. “Η Γη της ελιάς” έχει κερδίσει πολλές χιλιάδες θαυμαστών, που έχουν πάρει εδώ και μερικές μέρες οργισμένη θέση, στις τοποθετήσεις τους για τον θάνατο του Φίλιππου Στεφανέα, όπως και για την αποχώρησή του από την σειρά.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε κάτι... Το youweekly.gr ήταν ο πρώτος ιστότοπος, που είχε, εδώ και πολύ καιρό προαναγγείλει αποκλειστικά, την αποχώρηση του Διονύση Παπανδρέου από την σειρά και την απόφασή του να συνεχίσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο, που είχε ήδη διακόψει, λόγω του ρόλου του, που περνώντας ο καιρός έγινε μεγαλύτερος- από ότι ήταν στο αρχικό σενάριο – και στην συνέχεια πολύ πιο δημοφιλής στο κοινό που βλέπει την σειρά.

Δείτε επίσης: Γιατί δεν θα προβληθεί σήμερα 10/4 νέο επεισόδιο της σειράς Γη της ελιάς

Οι φανατικοί της Ελιάς αγάπησαν τον Φίλιππο Στεφανέα για την ερμηνεία του, και μάλιστα τον είχαν ταυτίσει τόσο πολύ, που και στον δρόμο ακόμα τον φώναζαν με αυτό το όνομα... Επειδή όμως η αποχώρησή του ήταν μια προσωπική απόφαση, που δεν δεχόταν καμμία αναβολή ή και αλλαγή της δικής του επιθυμίας, η σεναριογράφος της σειράς, έπρεπε να βρει έναν τρόπο για να τον “φύγει”. Στην περίπτωση που δεν “σκότωναν” σεναριακά τον Φίλιππο και τον άφηναν να βρίσκεται στην Αθήνα για σπουδές, θα έπρεπε κάποια στιγμή να τον εμφανίσουν και να μην τον “εξαφανίσουν” εντελώς, κάτι που θα ήταν φυσικά ανέφικτο, εφόσον εκείνος δεν θα μπορούσε έτσι και αλλιώς να εγκαταλείψει τις σπουδές του.

Γη της ελιάς: Κατακραυγή από τους Fans της σειράς και το σενάριο

Η ώρα της μεγάλης τραγωδίας πλησιάζει και η Βασιλική με την Χάιδω ενημερώνονται από τον Λυκούργο ότι οι ανησυχίες τους βγήκαν αληθινές... Κάποιος είχε στήσει καρτέρι στον Φίλιππο και τον σκοτώνει. Οι fans της σειράς και τα fan club, έχουν αναστατωθεί με τις εξελίξεις αυτές, ενώ στη συνέχεια το τέλος του γάμου των Φίλιππου και της Βασιλικής έχει προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη οργή σε όλους, που δεν περίμεναν να δουν ένα τέτοιο τραγικό φινάλε...

“Ποτέ δεν θα καταλάβω με ποια λογική ο καθένας που φεύγει από αυτό το σήριαλ φεύγει νεκρός... Τόσο θάνατο δεν έχω δει αλλού”, “Κανονικά έπρεπε να παραμείνει μέχρι να τελειώσει η σειρά. Από αυτό το έργο έγινε γνωστός όφειλε να συνεχίσει να είναι στο έργο. Αγνώμων και αχάριστος απέναντι στον Αντρέα Γεωργίου”, “Μόλις θέλουν κάποιος να φύγει, η λύση είναι να τον πεθάνουν. Θρίλερ κατάντησε”, “Σαν την τρίχα από το ζυμάρι τον ξεπέταξαν... Ντροπή”, “Σε λίγο δεν θα μας αφήσει κανέναν. Έλεος, φτάνει τόσο ψυχοπλάκωμα” “Τώρα η Γη της Ελιάς έγινε φτωχότερη με τον θάνατό σου”, “Ο Γεωργίου δεν έχει λόγο στο σενάριο καθόλου; Μάλλον θα συμφωνεί με την ψυχοπαθή. Έλεος! Δεν υπάρχει άλλο τέλος για τον Φίλιππο;”

Γη της ελιάς: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με τη σειρά του Mega - «Ντροπή!»

Γη της ελιάς: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με τη σειρά του Mega - «Ντροπή!»

Αυτά και άλλα πολλά, είναι μερικά από τα χιλιάδες μηνύματα από τους θαυμαστές του Φίλιππου Στεφανέα, που με πόνο ψυχής αποχαιρετάνε τον ήρωά τους.

Ο αποχαιρετισμός λίγες μέρες πριν από τον Αντρέα Γεωργίου, σκηνοθέτη και παραγωγό της σειράς ήταν επίσης το ίδιο συγκινητικός, όταν εκείνος ευχαρίστησε τον Διονύση Παπανδρέου για την κοινή τους συνεργασία και για την συμμετοχή του στην σειρά.

«Κάπου εδώ αποχαιρετάμε τον Φίλιππο. Ευχαριστούμε για όλες τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε καλή τύχη και κάθε επιτυχία σε ότι κάνει» έγραψε ο Αντρέας Γεωργίου στα social και όλοι οι ηθοποιοί αποχαιρέτησαν με μια ανοιχτή αγκαλιά τον νεαρό πρωταγωνιστή.

Γη της ελιάς: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με τη σειρά του Mega - «Ντροπή!»