Το προξενιό της Ιουλίας: Η Βαγγελίτσα παραδίνεται στην αγκαλιά του Ρήγα - Κάνουν πρώτη φορά έρωτα

«Μπορεί αυτή να είναι η τελευταία φορά που βρισκόμαστε»

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Βαγγελίτσα παραδίνεται στην αγκαλιά του Ρήγα - Κάνουν πρώτη φορά έρωτα

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Το προξενιό της Ιουλίας, η ποινική εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα δυναμιτίζει μια σειρά από γεγονότα, τόσο στην οικογένεια του Προβιού όσο και του Στασινόπουλου.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TiVi Σήριαλ

Η κρυφή σχέση Ρήγα - Βαγγελίτσας στο Προξενιό της Ιουλίας

Η Στάσα ανησυχώντας για την εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, ζητάει από την Ιουλία να τα βρει με τον Γιωργίκη και να μην του πάει κόντρα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Ανήσυχη όμως για την τύχη του αγαπημένου της είναι και η Βαγγελίτσα, αφού δεν ξέρει τι θα τους ξημερώσει αύριο.

Το κορίτσι νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όσο ο κλοιός στενεύει γύρω του. «Φοβάμαι πολύ για σένα. Δεν θα αντέξω να σε χάσω», του λέει όταν βρίσκονται οι δυο τους. «Κι εγώ σε αγαπώ. Είσαι όλη μου η ζωή. Δεν ξέρω πόσος καιρός μας απομένει. Μπορεί αυτή να είναι η τελευταία φορά που βρισκόμαστε», της απαντάει εκείνος. Το ζευγάρι φιλιέται με πάθος. Η Βαγγελίτσα, λίγο πριν οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση ανατρέψουν για μια ακόμα φορά το σκηνικό, αποφασίζει να παραδοθεί στην αγκαλιά του και κάνει έρωτα με τον Ρήγα.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Φιλιώ κερατώνει τον Γρηγόρη - Το παιδί τους είναι του παράνομου εραστή της;

Το προξενιό της Ιουλίας Ρήγας Βαγγελίτσα

Ο Στασινόπουλος αντιμέτωπος με την οικογένειά του

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Ρήγα φέρνουν καινούριες ανατροπές και ενώνουν ξανά την οικογένεια Σκούταρη, αφήνοντας παράλληλα ελεύθερο το πεδίο στον Γιωργίκη Προβιό να περνάει ευχάριστες στιγμές στην αγκαλιά της Δέσπως. Η στάση που κρατάει όμως ο Στασινόπουλος απέναντι στον Ρήγα και η ποινική εξέλιξη της υπόθεσής του δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα στο σπίτι του Στασινόπουλου, που εκτός από τη Φιλιώ και την Κατερίνη, έχει τώρα να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις και της μικρής του κόρης. Ετσι εκείνος καταφεύγει στη γνώριμη πια αγκαλιά της Στάσας.