Το Ναυάγιο: Ο Άγγελος διαλύει τον γάμο του με την Βάσω - Η συνάντηση "βόμβα" με τη μάνα της

Το γράμμα που της στέλνει και η αποκάλυψη της αλήθεια για τον Δημήτρη

Το Ναυάγιο: Ο Άγγελος διαλύει τον γάμο του με την Βάσω - Η συνάντηση

Στο Ναυάγιο, η Βάσω είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο έχει επενδύσει ο Αγγελος και μάλιστα έχει αποφασίσει να την παντρευτεί. Η συνεργασία του πατέρα της όμως με τον Βασιλείου, θα γίνει η αφορμή που θα μετανιώσει πικρά για τις αποφάσεις του.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24

Η Βάσω Γιαννακάκη είναι το κορίτσι των ονείρων του και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Από την πρώτη στιγμή που ήρθαν σε επαφή τής το έδειξε και μάλιστα της αποκάλυψε πως ήταν ερωτευμένος μαζί της από το σχολείο. Αγγελος και Βάσω ήρθαν κοντά και δεν άργησε η στιγμή που της αποκάλυψε πως θέλει να κάνει μαζί της οικογένεια. Ολα όμως άλλαξαν μέσα του, όταν έμαθε πως ο πατέρας της ευθύνεται για τον θάνατο των γονιών του αφού είχε δώσει εντολή να τους κάψουν το σπίτι. Τα αισθήματά του για τη Βάσω είναι δυνατά, όλοι του είπαν ότι το κορίτσι δεν φταίει κι εκείνος αποφάσισε να συνεχίσει να κάνει όνειρα μαζί της. Ομως, κάτι που θα μάθει στα επόμενα επεισόδια θα τον συγκλονίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, αυτό θα είναι η συνεργασία τού Δημήτρη με τον Βασιλείου. Για την ακρίβεια, ενώ η Βάσω θα ετοιμάζεται για τον αρραβώνα, θα στολίζει το σπίτι και η Πολυξένη με τη Λίνα θα φροντίζουν όλα να είναι στην εντέλεια, ο Αγγελος θα μαζεύει τα κουράγια του για να φτάσει μέχρι την πόρτα της. «Για πόσο ακόμα θα κλείνω τα μάτια;», θα πει στον Μάκη και έπειτα θα συνεχίσει: «Ο άνθρωπος, εκτός από δολοφόνος, συνεργάζεται με εκείνον που παραλίγο να μας βυθίσει στη θάλασσα. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να σταθώ στο πλευρό της Βάσως και πονάω στη σκέψη ότι θα την πληγώσω, όμως δεν μου μένει κάτι άλλο να κάνω».

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ο Ιπποκράτης ναρκώνει την Ειρήνη - Αναγκάζει την Δήμητρα να της δίνει χάπια!

Το γράμμα του Αγγελου στο Ναυάγιο για την Βάσω

Το Ναυάγιο Άγγελος

Αντί για τον Αγγελο, στην πόρτα της Βάσως θα βρεθεί ο Μάκης με ένα γράμμα για εκείνη που θα τη συνθλίψει. Μην μπορώντας να τη στενοχωρήσει παραπάνω αποκαλύπτοντάς της το πραγματικό πρόσωπο του πατέρα της, θα της ανακοινώνει με λίγα λόγια πως δεν μπορεί να κάνει αυτό το βήμα στη ζωή του τη δεδομένη στιγμή. Ο πόνος της κοπέλας θα είναι αβάσταχτος και με δυσκολία θα κρατήσουν τον Δημήτρη να μην πάει να τον βρει ζητώντας του εξηγήσεις.

Αυτό όμως τελικά θα το κάνει η Πολυξένη την επόμενη μέρα. Θα επισκεφθεί τον επίσης πονεμένο Αγγελο στην αυλή όπου και μένει και θα του ζητήσει να μάθει τον λόγο που πρόδωσε την κόρη της. Εκείνος θα της πει: «Γιατί ο άντρας σας σκότωσε τους γονείς μου. Του χρώσταγαν χρήματα κι εκείνος έβαλε να μας κάψουν το σπίτι ενώ ήταν μέσα. Και σαν να μη φτάνει αυτό, έμαθα πως θα συνεργαστεί με τον Αργύρη Βασιλείου. Καταλαβαίνετε λοιπόν τώρα γιατί μου είναι δύσκολο να μπω στην οικογένεια και το σπίτι σας; Να θυμάστε πάντως πως τη Βάσω την αγαπώ πιο πολύ και από τη ζωή μου». Η Πολυξένη θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και χωρίς να του πει κουβέντα θα αποχωρίσει. Πριν επιστρέψει στο σπίτι της, θα περιπλανηθεί στους δρόμους της Αθήνας, σκεπτόμενη πως είναι παντρεμένη με έναν δολοφόνο.