Παραλία (11/4): «Εμένα ή το παιδί;» - Η Κερασία σε πολύ δύσκολη θέση

Οι σημερινές εξελίξεις για τη σειρά της ΕΡΤ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παραλία (11/4): «Εμένα ή το παιδί;» - Η Κερασία σε πολύ δύσκολη θέση

Την Πέμπτη 11/4 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για τη σειρά Παραλία με τις εξελίξεις να είναι έντονες λίγο μετά την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του Καραχάλιου.

Δείτε επίσης: Η Παραλία: «Μας έπεσε το σαγόνι...» - Χαμός στα social media με την ερωτική σκηνή του Δημήτρη Μοθωναίου και της Μαρίας Ναυπλιώτου

Οι σημερινές 11/4 εξελίξεις για τη σειρά Παραλία

Επεισόδιο 124

Η απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του Καραχάλιου έχει σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Πιτ και την άμεση παρέμβαση του πατέρα του τελευταίου ενώ ενεργοποιεί την σύγκρουση ανάμεσα στον Καραχάλιο και τον Αρβανιτάκη καθώς το χωριό κοιτάει με δυσπιστία την άφιξη του Δημητρού.

Παράλληλα, η Κερασία αποφασίζει να αφήσει το Ηράκλειο και τον Μάρκο και να μεταφερθεί στα Μάταλα για να είναι κοντά στην εγκυμονούσα Τες. Η εμπλοκή της Μαίρης με την οικογένεια Αρχοντάκη φέρνει στην επιφάνεια εκ νέου την θαμμένη σύγκρουση ανάμεσα στον Διονύση και την Νικολίνα.

Δευτέρα 15/4 - Επεισόδιο 125

Η σύγκρουση ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες δυνάμεις του χωριού κλιμακώνεται καθώς η Ελένη με την Λοΐζο έρχονται σε άμεση αντιπαράθεση με την Μαρία και το κοινόβιο των χίπηδων. Αντίστοιχα κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα στην Τες, τον Γράντο και την Κερασία αναφορικά με την επιθυμία της τελευταίας να υιοθετήσει και να μεγαλώσει το παιδί της Τες.

Παράλληλα, η υγεία του Δημητρού βελτιώνεται μέρα με την μέρα έπειτα από την εποπτεία και την θεραπεία της Μαίρης. Ο Λοΐζος βρίσκεται στο στόχαστρο μιας δολοφονικής απόπειρας εναντίον του με την αποστολή μιας βόμβας στο κατώφλι της πόρτας του.