Το προξενιό της Ιουλίας: Η παράνομη σχέση Στάσας και Στασινόπουλου αποκαλύπτεται!

Τα πήγαινε έλα στο σπίτι της χήρας γίνονται αντιληπτά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας: Η παράνομη σχέση Στάσας και Στασινόπουλου αποκαλύπτεται!

Στο Προξενιό της Ιουλίας, τα πήγαινε-έλα στο σπίτι της χήρας του Σκούταρη γίνονται αντιληπτά και τα στόματα αρχίζουν να μιλούν και να διαδίδουν φήμες για το κρυφό ειδύλλιο της Στάσας με τον Στασινόπουλο.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24

Η Στάσα ανησυχώντας για την εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, ζητάει από την Ιουλία να τα βρει με τον Γιωργίκη και να μην του πάει κόντρα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Ανήσυχη όμως για την τύχη του αγαπημένου της είναι και η Βαγγελίτσα, αφού δεν ξέρει τι θα τους ξημερώσει αύριο. Το κορίτσι νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όσο ο κλοιός στενεύει γύρω του. «Φοβάμαι πολύ για σένα. Δεν θα αντέξω να σε χάσω», του λέει όταν βρίσκονται οι δυο τους. «Κι εγώ σε αγαπώ. Είσαι όλη μου η ζωή. Δεν ξέρω πόσος καιρός μας απομένει. Μπορεί αυτή να είναι η τελευταία φορά που βρισκόμαστε», της απαντάει εκείνος. Το ζευγάρι φιλιέται με πάθος. Η Βαγγελίτσα, λίγο πριν οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση ανατρέψουν για μια ακόμα φορά το σκηνικό, αποφασίζει να παραδοθεί στην αγκαλιά του και κάνει έρωτα με τον Ρήγα.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Φιλιώ κερατώνει τον Γρηγόρη - Το παιδί τους είναι του παράνομου εραστή της;

Η Κατερίνη έχει αρχίσει να έχει υποψίες για Στάσα και Κωστή στο Προξενιό της Ιουλίας

Το προξενιό της Ιουλίας Στάσα Στασινόπουλος

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Ρήγα φέρνουν καινούριες ανατροπές και ενώνουν ξανά την οικογένεια Σκούταρη, αφήνοντας παράλληλα ελεύθερο το πεδίο στον Γιωργίκη Προβιό να περνάει ευχάριστες στιγμές στην αγκαλιά της Δέσπως. Η στάση που κρατάει όμως ο Στασινόπουλος απέναντι στον Ρήγα και η ποινική εξέλιξη της υπόθεσής του δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα στο σπίτι του Στασινόπουλου που, εκτός από τη Φιλιώ και την Κατερίνη, έχει τώρα να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις και της μικρής του κόρης. Ετσι εκείνος καταφεύγει στην γνώριμη πια αγκαλιά της Στάσας. Αφού κάνουν έρωτα, εκείνη του λέει: «Πρέπει να βοηθήσεις το παιδί μου. Μόνο εσένα έχω». Εκείνος της το υπόσχεται, αν και της εξηγεί ότι όταν η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, δεν θα μπορεί να κάνει και πολλά.

Οι βραδινές επισκέψεις όμως του Κωστή στο σπίτι της Λάρισας θα πέσουν στην αντίληψη ενός προσώπου που δεν θα έπρεπε ποτέ να μάθει το μυστικό της χήρας και του διοικητή και δεν θα κρατήσει το στόμα του κλειστό. Το νέο για τη μυστική σχέση Στασινόπουλου και Στάσας αρχίζει να διαδίδεται στη μικρή τοπική κοινωνία και δημιουργεί αναταραχές σε όσους σιγά-σιγά αρχίζουν να υποψιάζονται την πραγματικότητα. Η Κατερίνη με τη σειρά της νιώθει ότι ο άντρας της έχει εδώ και καιρό απομακρυνθεί από εκείνη και ίσως υποψιάζεται κάποια εξωσυζυγική σχέση, αλλά δεν μπορεί να φανταστεί ότι την απατάει με τη Στάσα. Ομως η αλήθεια δεν θα αργήσει να φανερωθεί.