Παγιδευμένοι: Η εν ψυχρό δολοφονία που τους βυθίζει όλους στο θρήνο - Νεκρός λίγο πριν το φινάλε ο…

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: Η εν ψυχρό δολοφονία που τους βυθίζει όλους στο θρήνο - Νεκρός λίγο πριν το φινάλε ο…

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1, ο Δημήτρης χάνει την υπομονή του με τα παιχνίδια των εκβιαστών και ο Σταύρος βάζει μπροστά ένα σχέδιο που τελικά θα έχει τραγική κατάληξη.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Δευτέρα 15/4 - Επεισόδιο 50

Με το σοκαριστικό βίντεο της Δάφνης αιχμάλωτης, τα χρονικά περιθώρια για να τη βρει ο Δημήτρης στενεύουν. Η ψυχολογία του είναι πολύ άσχημη. «Πώς θα το σταματήσω;», λέει κλαίγοντας στην Αννα. «Θα τη σώσεις. Είμαι σίγουρη», του λέει και τον αγκαλιάζει. Ενα απειλητικό τηλεφώνημα από τους απαγωγείς, φέρνει τον Δημήτρη ξανά μπροστά σε ένα ηθικό δίλημμα. Τι απόφαση θα πάρει ο εισαγγελέας Μαρκέτος; Τώρα θα καταλάβει πολλά σε σχέση με την Αννα και τις αποφάσεις που πήρε όταν η ανιψιά της κινδύνευε να μπει φυλακή. Ισως ήρθε η ώρα για να της ζητήσει «συγγνώμη». Κι ενώ η έρευνα για την εύρεση της Δάφνης είναι σε εξέλιξη, οι ανακρίσεις των υπόπτων για τη δολοφονία της Μαριάννας συνεχίζονται, με τις κόντρες και τις αποκαλύψεις να φέρνουν τα πάνω-κάτω.

Η κλεψύδρα φαίνεται να αδειάζει, όταν η αστυνομία θα προχωρήσει στη σύλληψη δύο προσώπων, της Νικολίνα και του Ιβάν. Ολα αυτά, κάτω από τις ραδιούργες κινήσεις Αλέκου και Ιάσονα και με τον Σπύρο ακόμη να χαροπαλεύει.

Ο Δημήτρης ανακρίνει τον Ιβάν. «Μαχαίρωσες τον πατέρα μου; Απήγαγες την αδελφή μου;», τον ρωτάει με μένος. Εκείνος απαντάει με ειρωνεία: «Πού να ξέρω ποιος είναι ο πατέρας σου; Μαχαίρωσα κάποιον. Αν το κορίτσι είναι αδελφή σου λυπάμαι». Οταν ο Δημήτρης επιμένει να του πει πού είναι η Δάφνη, εκείνος απαντάει: «Προτιμώ να πεθάνω από το να μιλήσω» και αμέσως μετά αρπάζει το όπλο από τον αστυνομικό και αυτοκτονεί.

Δείτε επίσης: Νεκρός ο Δημήτρης - Στην φυλακή η Άννα για την δολοφονία του

Τρίτη 16/4 - Επεισόδιο 51

Υστερα από την αυτοκτονία του Ιβάν, πρέπει να ακολουθήσουν νέα στοιχεία με βάση την ομολογία της Νικολίνας. Ο Δημήτρης, απελπισμένος πια, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη, όσο ο Σπύρος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο. Ο Σταύρος με τον Γιώργο οργανώνουν ένα σχέδιο που βρίσκει την Αγγελική αντίθετη και δημιουργεί εντάσεις μεταξύ τους.

Ο Δημήτρης χάνει την υπομονή του με τα παιχνίδια των εκβιαστών και η Αννα με τον Ανδρέα προσπαθούν να του σταθούν με κάθε τρόπο.

Το σχέδιο του Σταύρου αποδεικνύεται περισσότερο επικίνδυνο από όσο νόμιζαν και θα βρουν και τον Χατζή απέναντί τους. Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου προσώπου, θα δώσει άλλη τροπή στα γεγονότα και αυτό δεν είναι άλλο… από τον Γιώργο.