Ανατροπή με τον Έρωτα Φυγά στον ΑΝΤ1 - Τηλεθεατές σας αφορά!

Οι εξελίξεις του νέου επεισοδίου! Πότε θα προβληθεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατροπή με τον Έρωτα Φυγά στον ΑΝΤ1 - Τηλεθεατές σας αφορά!

Την ώρα που η Αλεξάνδρα βρίσκει παρηγοριά στη Μαργέτα, η Αρτεμις βάζει μπροστά το σχέδιο κατάκτησης του Ιάσονα. Οι εξελίξεις λοιπόν στα δυο νέα επεισόδια της σειράς, Έρωτας Φυγάς που παίζει μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Να σημειώσουμε πως μετά το φινάλε της σειράς Μάγισσα, ο σταθμός κάνει αλλαγές στο πρόγραμμα του και έτσι η εν λόγω δραματική σειρά πλέον θα παίζει κάθε Παρασκευή.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του Έρωτα Φυγά στον ΑΝΤ1

Παρασκευή 19/4 Επεισόδιο 98

Ο Στέφανος αποκαλύπτει στον Σοφιανόπουλο ότι έχουν μάθει ποιος πραγματικά είναι και αυτή του η πράξη δεν θα μείνει χωρίς συνέπειες. Η Αρτεμις με τη σειρά της έχει βάλει μπροστά το σχέδιο αποπλάνησης του Ιάσονα, αλλά αρχίζει να τον ερωτεύεται πραγματικά. Οι καλοί του τρόποι, η κατανόηση που της δείχνει, ο τρόπος που της μιλάει και της φέρεται τη γοητεύουν. Της ανοίγει την καρδιά του και αποκαλύπτεται ένας άλλος Ιάσονας από αυτόν που είχε φανταστεί. Την ίδια στιγμή, η Γεωργία είναι πυρ και μανία με τον Στρατή για το μπλέξιμό του με τις βρομοδουλειές του Κοντογιάννη. Παρόλο που εκείνος πίστευε ότι θα δεν θα το μάθαινε, τελικά, τίποτα δεν μένει κρυφό και η γυναίκα πλέον έχει απελπιστεί μαζί του.

Η Ρηνιώ καλείται να πάρει μια δύσκολη για εκείνη απόφαση, να δοθεί στον Νικόλα για να επισπεύσει τον γάμο τους. Η Βάσω με τη σειρά της προσπαθεί ανεπιτυχώς να κατακτήσει τον Αναστάση και δέχεται μαθήματα αποπλάνησης από την Ελπίδα. Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα βρίσκει επιτέλους στοργή και παρηγοριά στην αγκαλιά της Μαργέτας. Η κοπέλα αρχίζει να στέκεται στα πόδια της και να ανακτά τις δυνάμεις της. Βλέποντας η Μαργέτα ότι έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει τον εαυτό της, δεν τολμά να της αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας της.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Aυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς Έρωτας Φυγάς - Ποιοι πεθαίνουν τελικά;