Ο Παράδεισος των κυριών (16/4): Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τον Σίμο και την Αμαλία

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (16/4): Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τον Σίμο και την Αμαλία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις απόψε στην σειρά, Ο παράδεισος των κυριών. Σίμος και Αμαλία μπαίνουν στην φυλακή μαζί με την Βικτώρια, ενώ από την άλλη ο Ντίνος ζηλεύει την σχέση που έχει αναπτύξει η Μιράντα με τον Χριστόφορο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 129

Η Γεωργία προσποιείται ότι αποφάσισε να μείνει με τη μητέρα της και τον αδελφό της, αλλά έχουν αποφασίσει κρυφά με τον Πάρη να πάρουν το παιδί και να εξαφανιστούν. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος είναι γοητευμένος με τη Στέλλα και της προτείνει να μείνει στο σπίτι του. Η Βικτώρια βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και τηλεφωνεί στον Χριστόφορο να βρει δικηγόρο. Ο Χριστόφορος όμως της κλείνει το τηλέφωνο και είναι αποφασισμένος να βοηθήσει μόνο την Αμαλία και να αφήσει τη Βικτώρια να σαπίσει στη φυλακή.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Σίμος και Δημοσθένης σχεδιάζουν την απόδραση της Βικτώριας - Ο ρόλος του Ρένου

Παράλληλα, ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα της Μιράντας με τον Χριστόφορο και φοβάται πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Ωστόσο, ο Βύρωνας τον προειδοποιεί: «Το καλό που σου θέλω είναι να απομακρυνθείς άμεσα τόσο από τη Μιράντα όσο και από την Αμαλία και να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά συμβαίνει μέσα του, γιατί οδεύεις ολοταχώς προς την καταστροφή». Στο μεταξύ, ο Βλησσάρης ανακοινώνει τη σχέση του με τη Φωφώ και κερνάει όλους τους φίλους του.

Την ίδια ώρα, ο Σίμος ζητά τη βοήθεια της μητέρας του: «Βρες μου έναν καλό δικηγόρο», της ζητάει, αλλά εκείνη του βάζει έναν όρο: «Θα σε βοηθήσω αν αποφασίσεις να χωρίσεις με την Αμαλία», του δηλώνει και ο Σίμος τσακώνεται άσχημα μαζί της. Ο Χρήστος, γοητευμένος με τη Στέλλα, της προτείνει να μείνει στο σπίτι του και έρχονται πολύ κοντά.