Κάνε ότι κοιμάσαι (16/4): Η Ζωή επιτίθεται στον Μάκη - Πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος...

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (16/4): Η Ζωή επιτίθεται στον Μάκη - Πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος...

Το βράδυ της Τρίτης 16 Απριλίου στο κανάλι της ΕΡΤ θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Κάνε ότι κοιμάσαι" για αυτή την εβδομάδα και σε αυτό θα συμβούν πολλά. Νέα στοιχεία θα έρθουν στο φως, την ώρα που μία επίθεση λαμβάνει χώρα.

Τι θα δούμε απόψε 16/4 στη σειρά "Κάνε ότι Κοιμάσαι" - Επεισόδιο 60

Ο Νικόλας πηγαίνει τον Χρήστο στα εφημερεύοντα και του ζητάει να μιλήσει στην Αστυνομία, όσο κι αν εκείνος θεωρεί ότι δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν. Η Μπετίνα θυμώνει με τον Νικόλα για όσα μυστικά είχε με τον Χρήστο, θεωρώντας και τους δύο ανεύθυνους. Η Ζωή επιτίθεται στον Μάκη που της κράτησε μυστικό όσα έκανε ο Χρήστος με τους παράνομους αγώνες και τις απειλές που δεχόταν.

Ο Ίσσαρης ζητάει μετάθεση, θέλοντας να απομακρυνθεί από όλους και να αλλάξει τη ζωή του. Η Χρύσα προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Η Άννα κατηγορεί την Καμβύση ότι με τη συμπεριφορά της τον επηρέασε, και πιστεύει ότι ποτέ δεν τον αγάπησε όσο εκείνη. Ο Φλωρής ζητάει από τον πατέρα του περισσότερη εμπιστοσύνη και του υπενθυμίζει ότι στην περσινή τελετή για τις υποτροφίες, ήταν ο μόνος που δεν ήπιε αλκοόλ και άλλες ουσίες.

Όταν καταλαβαίνει την έλξη που του ασκεί η Νάσια, επιτίθεται στον πατέρα του και του ζητάει να σοβαρευτεί και να μη συνεχίσει τις επαφές του με την κόρη του Καλίρη. Πώς θα αντιδράσει ο Δαμασκηνός; Ο Χρήστος προσπαθεί να θυμηθεί στην Αστυνομία λεπτομέρειες από την επίθεση εναντίον του. Ποιος κρύβεται πίσω από την προειδοποίηση; Τι φοβάται η Πέρσα και τι κρύβει από τον Νικόλα;

Δείτε επίσης: Ηλέκτρα (16/4): «Είναι ακόμα ζωντανός!» - Θρίλερ η ζωή του Παύλου από εδώ και πέρα