Η γη της ελιάς: Εκτός MEGA απόψε 17/4 - Ο λόγος που δεν θα προβληθεί καινούριο επεισόδιο

Η δυσάρεστη ανακοίνωση για τους τηλεθεατές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς: Εκτός MEGA απόψε 17/4 - Ο λόγος που δεν θα προβληθεί καινούριο επεισόδιο

Τετάρτη 17 Απριλίου σήμερα και κανονικά στο πρόγραμμα του MEGA θα έδειχνε πως το βράδυ θα προβληθεί ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς "Η γη της ελιάς". Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και οι τηλεθεατές θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για να μάθουν τις νέες εξελίξεις μετά τη δολοφονία του Φίλιππου.

Ο λόγος που δεν θα προβληθεί απόψε 17/4 νέο επεισόδιο της σειράς "Η γη της ελιάς"

Ο λόγος; Το UEFA Champions League επιστρέφει στις 22:00 και ο σταθμός αποφάσισε πως θα μεταδώσει ζωντανά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης που θα πραγματοποιηθεί.

Στην περιγραφή θα βρίσκεται ο Αντώνης Κατσαρός, ενώ μετά τη λήξη των ματς, θα ακολουθήσει το Post-Game με τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης Μπάγερν – Άρσεναλ, όπως και η πλήρης ανάλυσης των αγώνων που έλαβαν χώρα την Τρίτη 16/4, της Ντόρτμουντ ενάντια στην Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα ενάντια στην Παρί Σεν Ζερμέν, δηλαδή.

Δείτε επίσης για το σίριαλ: Την μαχαιρώνει μανιασμένα και την παρατάει - Το τέλος της θα βαφτεί με το αίμα της

Τι θα δούμε την Πέμπτη - Επεισόδιο 143

Η είδηση για τον θάνατο του Βαφέα παρηγορεί τον Λυκούργο, ο οποίος θεωρεί ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη, όμως η Χάιδω εξακολουθεί να κατηγορεί τον εαυτό της για τον χαμό του γιου της: «Ο,τι και να μου πεις, Λυκούργε, είναι αλήθεια είναι μία. Εγώ φταίω για τον θάνατο του παιδιού μου. Επρεπε να μ’ αφήσεις να μπω φυλακή. Ο Βαφέας θα έπαιρνε την ικανοποίηση που ήθελε», του λέει. Στο μεταξύ, ο Τζον με τη συμπεριφορά του αρχίζει να κερδίζει τη Φιλιώ μέρα με τη μέρα, και έτσι αποφασίζουν με την Αθηνά να προχωρήσουν στον γάμο τους: «Μένει τώρα να κανονίσουμε την ημερομηνία. Τι λες για τα τέλη Ιουνίου;», τη ρωτάει κι εκείνη διστακτικά συμφωνεί.

Παράλληλα, η Αφροδίτη πηγαίνει συστηματικά στην ταβέρνα μετά το ιατρείο και βοηθάει τον Χρήστο, ενώ η Θεοδώρα εξακολουθεί να πίνει παρά τις πιέσεις του Μιλτιάδη που της ζητάει να κόψει αυτή την κακή συνήθεια. Στο μεταξύ, η Ειρήνη σκέφτεται να προχωρήσει τη σχέση της με τον Παρασκευά, ενώ ο Δημοσθένης ζητάει από τον Βαγιάκο μια χάρη: «Θέλω να μάθεις με ποιον τραβιέται η κόρη μου», του λέει. Η ημέρα της αποφυλάκισης της Κούλας πλησιάζει και η Αρετή ζορίζεται στη σκέψη πως θα μείνει μόνη, ενώ η Ισμήνη βάζει πωλητήριο στην επιχείρησή της.

Δείτε επίσης: Αθηνά και Τζον παντρεύονται - Αποκλειστικά όσα θα γίνουν στον γάμο