Το προξενιό της Ιουλίας (18/4): Γιωργίκης και Δέσπω κάνουν έρωτα στον πάγκο της κουζίνας - Μπουκάρει μέσα η Χάδω

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (18/4): Γιωργίκης και Δέσπω κάνουν έρωτα στον πάγκο της κουζίνας - Μπουκάρει μέσα η Χάδω

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 18/4 επεισόδιο τη σειράς, Το προξενιό της Ιουλίας. Ο Γιωργίκης θέλοντας να κάνει έρωτα με την Ιουλία, εκείνη δεν θέλει και τον αποφεύγει. Η συμπεριφορά του λοιπόν αυτή, τον σπρώχνει για ακόμα μια φορά στην αγκαλιά της Δέσπως.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA , Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 75

Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα βαραίνει πάρα πολύ το κλίμα που επικρατεί τον Τύρναβο και γίνεται η αφορμή για να επανασυνδεθεί και μάλιστα με πολύ ισχυρούς δεσμούς η οικογένεια της Στάσας. «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, γιατί το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον. Να το θυμάστε αυτό», λέει η Στάσα στα παιδιά της.

Το γεγονός αυτό, που αρχικά αντιμετωπίζεται θετικά από τον Γιωργίκη Προβιό, που κάνει ό,τι μπορεί να για να βοηθήσει στη δύσκολη αυτή συνθήκη και να είναι αρεστός στην οικογένεια της γυναίκας του. Ομως η όλη κατάσταση αρχίζει σιγά-σιγά να γίνεται βραχνάς γι’ αυτόν, καθώς θεωρεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, κτήμα του την Ιουλία και δεν του αρέσουν ούτε τα πήγαινε έλα στη μάνα της, αλλά ούτε και τα σούρτα-φέρτα της μάνας της στο αρχοντικό.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό: Η Φιλιώ κερατώνει τον Γρηγόρη - Το παιδί τους είναι του παράνομου εραστή της;

Η Ιουλία με τη σειρά της παλεύει αγωνιωδώς να ισορροπήσει μεταξύ των υποχρεώσεών της ως συζύγου, μάνας, κόρης αλλά και αδελφής και πιέζεται αφού πλέον οι υποχρεώσεις της είναι πολλές, όπως πολλά είναι και αυτά που περιμένουν οι άλλοι από εκείνη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Γιωργίκης με τον… κουμπάρο του τον Γρηγόρη κανονίζουν ο δεύτερος να αναλάβει μια δουλειά για τα κτήματα του Προβιού κι αυτό μόνο καλό δεν είναι.

Η επαγγελματική υποχρέωση που, θέλοντας και μη, έχει αναλάβει ο Γρηγόρης απέναντι στον Γιωργίκη, φέρνει για άλλη μια φορά κοντά τους δύο παλιούς εραστές, τον Γρηγόρη και την Ιουλία.

Ακόμη κι αν οι ίδιοι δεν το έχουν επιδιώξει, οι συναντήσεις τους είναι αναπόφευκτες. Η παράξενη σχέση τους και η αντιφατική συμπεριφορά των δύο νέων, ειδικά μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο νεκροταφείο Τυρνάβου, θα κάνουν πολύ σύντομα εντύπωση στη Χάδω, που θα προσπαθήσει να διαλευκάνει την υπόθεση, έχοντας και έναν σύμμαχό στο πλευρό της. Η Δέσπω, πάντα κρυμμένη πίσω από τις πόρτες, παρακολουθεί τα πάντα. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να βρει μια νέα ισορροπία στη ζωή της με τη βοήθεια του εργοδότη της, που είναι πάντα πρόθυμος να της σταθεί, μετά τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.