Παγιδευμένοι: Παθαίνει ανακοπή - Τη βρίσκουν παγωμένη σε ψυγείο ψαροταβέρνας και εκείνος δολοφονείται

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: Παθαίνει ανακοπή - Τη βρίσκουν παγωμένη σε ψυγείο ψαροταβέρνας και εκείνος δολοφονείται

Στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, κάθε λεπτό που περνάει είναι κρίσιμο για τη ζωή της Δάφνης, ενώ ο Σταύρος, γεμάτος τύψεις για τη δολοφονία του Γιώργου, ετοιμάζεται να πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Δευτέρα 22/4 Επεισόδιο 52

Στη σκιά της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου, ο Δημήτρης, σε έναν αγώνα με τον χρόνο, βρίσκεται στην αναζήτηση της Δάφνης. Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν και κυρίως τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην απαγωγή της μικρής, φέρνουν τον Δημήτρη πιο κοντά στην εύρεση της αδελφής του.

Την ίδια στιγμή, η κατάσταση του Σπύρου δυσχεραίνει, όταν τα δυσάρεστα νέα της απαγωγής έρχονται στα αυτιά του από τον Θοδωρή. Παθαίνει ανακοπή και ο γιος του τρέχει να φωνάξει τους γιατρούς. Παράλληλα ο Σταύρος, βιώνοντας την απόλυτη θλίψη αλλά και τύψεις για τον χαμό του στενού του συνεργάτη, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να αποδώσει δικαιοσύνη.

«Ποιος σου έδωσε τις πληροφορίες για το καζίνο;», ρωτάει την Αννα. Εκείνη του απαντάει με δισταγμό: «Ο Γεράσιμος». Οσο ο χρόνος περνάει, η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των δολοφόνων και η Δάφνη κινδυνεύει. Ομως μαζί με την Αννα και τον Ανδρέα, ο Δημήτρης την ανακαλύπτει στο ψυγείο μιας ψαροταβέρνας. Αν και παγωμένη, είναι ζωντανή και την πάνε στο νοσοκομείο. Το κορίτσι είναι πια στην αγκαλιά του πατέρα του που έχει επίσης διαφύγει τον κίνδυνο.

Τρίτη 23/4 Επεισόδιο 53

Ο Σταύρος απομακρύνει τον Δημήτρη από την υπόθεση χωρίς να του δώσει εξηγήσεις και η συμπεριφορά του ανησυχεί την Αγγελική και τον Δημήτρη. Ο Σταύρος, όμως, είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος για να βρει τον δολοφόνο του Γιώργου. Παίρνει το όπλο του και πάει να ζητήσει τη βοήθεια του Γεράσιμου. «Μπαίνεις σε βαθιά νερά», του τονίζει ο Γεράσιμος, αλλά ο Σταύρος είναι αποφασισμένος. Το ίδιο και η Αλεξάνδρα, η οποία βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο για να πάρει εκδίκηση. Βρίσκει τον δολοφόνο του Γιώργου πρώτη από τον Σταυρό και τον δολοφονεί.

Η Δάφνη και ο Σπύρος γυρίζουν στο σπίτι, η οικογένεια είναι και πάλι μαζί, όμως η Αννα νιώθει εκτός και φεύγει από το τραπέζι. Ο Δημήτρης τη βρίσκει και προσπαθεί να την πλησιάσει για τελευταία φορά πριν την οριστική υπογραφή του διαζυγίου τους. «Εκανα λάθος και είμαι πολύ θυμωμένος. Τώρα κατάλαβα τι είναι να χάνεις κάθε ελπίδα», της λέει. «Είναι καλό που το κατάλαβες αλλά χρειάζομαι χρόνο. Δεν διορθώνονται όλα με το πάτημα ενός κουμπιού», του απαντάει εκείνη. «Αποφάσισε όμως μέχρι αύριο, πριν βάλουμε τις υπογραφές του διαζυγίου», της αποκρίνεται με τη σειρά του. Την άλλη μέρα και οι δύο βρίσκονται ενώπιον της δικαστού. «Υπάρχει κάποια αλλαγή στην απόφασή σας;», ρωτάει εκείνη. «Οχι», απαντάει η Αννα. «Εσείς, κ. Μαρκέτε, θέλετε να χωρίσετε;». «Οχι. Αγαπώ πολύ τη γυναίκα μου και δεν θέλω διαζύγιο», απαντάει, με την Αννα να τον κοιτάζει εμβρόντητη.