Maestro: Νέες backstage φωτογραφίες – Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Στεφανία Γουλιώτη στο ρόλο των γονιών

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Credits - Amalia Kovaiou
Credits - Amalia Kovaiou

Σε περίπου τρεις εβδομάδες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς, Maestro, σε MEGA και Netflix ταυτόχρονα, με τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να έχει κερδίσει το κοινό την πρώτη σεζόν και να ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο σύντομα.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου στις 22:40 και θα είναι αφιερωμένη στις μητέρες της σειράς. «Το πρώτο επεισόδιο λέγεται Mother και είναι 80 λεπτά. Όλα τα επεισόδια είναι μεγάλα. Όλο περιστρέφεται γύρω από μια μητέρα που έχει συμβεί κάτι στο παιδί της και παράλληλα παίρνει πάσα η Μαρία και η Στεφανία η Γουλιώτη που είναι έγκυος. Οπότε ασχολούμαι με αυτό», είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δείτε επίσης: Maestro: Δείτε backstage υλικό από τα γυρίσματα του Β' κύκλου της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Για του λόγου το αληθές, αυτό δείχνουν και οι backstage φωτογραφίες που μοιράστηκε η Στεφανία Γουλιώτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με εκείνη στον ρόλο της μητέρας και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε εκείνον του πατέρα. «Να 'μαι μανούλα και γώ!», έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

Φουλάρει για πρεμιέρα το «Maestro»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έβαλε στο χαρτί τη συνέχεια της ιστορίας του «Maestro», δίνοντας πνοή στους ήρωες μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου που έγραψε και τον επίλογο της α’ σεζόν. Οι συντελεστές της σειράς του MEGA συναντήθηκαν ξανά το περασμένο καλοκαίρι και ξεκίνησαν τα γυρίσματα σε Αθήνα, Κέρκυρα και φυσικά στους Παξούς.

Καταπράσινα τοπία, σμαραγδένια νερά και ένας έναστρος ουρανός πάνω από τη μεγάλη πόλη είναι μόνο μερικά από τα σκηνικά που πλαισιώνουν τους χαρακτήρες του «Maestro» που θα μπουν και πάλι στις ζωές μας, μέσα από τη μικρή οθόνη.