Κάνε ότι κοιμάσαι (22/4): «Δεν πρόκειται να τη γλυτώσουμε» - Κυκλοφορεί και το γυμνό βίντεο της Έφης από τα αποδυτήρια

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (22/4): «Δεν πρόκειται να τη γλυτώσουμε» - Κυκλοφορεί και το γυμνό βίντεο της Έφης από τα αποδυτήρια

Στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ, "Κάνε ότι κοιμάσαι", ο Νικόλας υποψιάζεται ότι ο Δαμασκηνός κρύβεται πίσω από την προσπάθεια να διασυρθεί το κολέγιο, ο Λάμπης επιδιώκει ακόμα να μιλήσει με τον παλιό συμμαθητή του και ο Σταύρος συμπαραστέκεται στην Έφη.

Τι θα δούμε απόψε 22/4 στη σειρά "Κάνε ότι κοιμάσαι" - Επεισόδιο 61

Η Νάσια ζητάει από τη Ζωή να λέει ψέματα ώστε να βγαίνει μαζί με τον Δαμασκηνό, την ίδια στιγμή που ο πατέρας της προβληματίζεται με την απογοήτευση της Πέρσας και προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που την κάνει τόσο απαισιόδοξη. Η Καμβύση με τη σειρά της μεταφέρει στον Ισσαρη την ενόχλησή της για την απόφαση της Αννας να έρθει και να την κατηγορήσει για το πώς του φέρθηκε.

Εκείνος παίρνει αποστάσεις και της ζητάει να μην τον ενοχλεί. Παράλληλα, η αστυνομία προσπαθεί να βοηθήσει τον οικονομικό εισαγγελέα στη μυστική έρευνα για τις εταιρείες του Δαμασκηνού και η Αμάντα μεταφέρει στον Λάμπη την τυχαία συνάντησή της με τον δεύτερο μαθητή που είχε αποβληθεί από το κολέγιο και που δεν επέστρεψε ποτέ.

Μέσα σε όλα, κυκλοφορεί και το γυμνό βίντεο της Εφης από τα αποδυτήρια. Η έρευνα της αστυνομίας επιβεβαιώνει ότι έχει σταλεί στα κινητά από χάκερ και η Αννα τους ενημερώνει για το ενδεχόμενο ο στόχος αυτών των περιστατικών να είναι η δυσφήμιση του κολεγίου με σκοπό να το κλείσουν.

Δείτε επίσης: Η παραλία (22/4): «Βοήθεια ο άνδρας μου! Βοήθεια» - Ξεψυχάει πάνω στο κρεβάτι του νοσοκομείου;

Επεισόδιο 62

Ο Σταύρος συμπαραστέκεται στην Εφη, έχοντας πάρει την υπόθεσή της προσωπικά. Σχεδιάζει να βρει τον δράστη και να τον τιμωρήσει. Στις υποψίες του Νικόλα ότι ο Δαμασκηνός κρύβεται πίσω από την προσπάθεια να διασυρθεί το κολέγιο, ο Κάσδαγλης τον υπερασπίζεται. Του εξηγεί ότι στον προηγούμενο κίνδυνο να περάσει το σχολείο στο ξένο ίδρυμα, ο Δαμασκηνός ήταν ο μόνος που έκανε προσφορά για την εξαγορά του.

Η Αννα παίρνει από τον Δαμασκηνό στοιχεία, στην προσπάθειά του να της αποδείξει ότι έχει πέσει κι εκείνος θύμα. Η Καμβύση τού επιτίθεται προσωπικά και τον απειλεί με αφορμή την υπόθεση της κόρης της, ενώ ο Νικόλας επικρίνει τον Ικαρο ότι κι αυτός και η Δάφνη δεν κάνουν αυτό που πρέπει, ακόμα και τώρα που έχουν πληγωθεί τα παιδιά τους. Στο μεταξύ, ο οικονομικός εισαγγελέας έχει στοιχεία με τα οποία υποπτεύεται και τον πρώην σύζυγο της Καμβύση στις δραστηριότητες του Δαμασκηνού.

Η Αννα τον υπερασπίζεται και προκαλεί τον θυμό της Χρύσας, η οποία θέλει να μάθει ποιος της δίνει τα επιπλέον στοιχεία για τον εισαγγελέα. Ο Δαμασκηνός με τη σειρά του ανησυχεί για τον Φλωρή, γνωρίζοντας ότι ο γιος του κρύβεται πίσω από τα βίντεο με τις γυμνές μαθήτριες. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Νάσια προσπαθεί να συμπαρασταθεί διακριτικά στον Δαμασκηνό, κάνοντάς τον να συνδέεται συναισθηματικά ολοένα και περισσότερο μαζί της.

Παράλληλα, η Υπηρεσία Πληροφοριών επιβεβαιώνει στον Ισσαρη ότι η Καμβύση ήταν επίσης ένα από τα πρόσωπα της έρευνάς τους, και του δημιουργεί υποψίες για το κίνητρο της Δάφνης να μπλέξει ερωτικά μαζί του. Τέλος, ο Λάμπης επιδιώκει ακόμα να μιλήσει με τον παλιό συμμαθητή του για να μάθει για ποιο πράγμα τον κατηγορεί.