Mega: Φεύγει από τη Famagusta και ''εισβάλλει'' στη Γη της Ελιάς - Η ηχηρή μεταγραφή που θα συζητηθεί

Δείτε εδώ τον νέο ρόλο για τη σειρά του Mega

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Mega: Φεύγει από τη Famagusta και ''εισβάλλει'' στη Γη της Ελιάς - Η ηχηρή μεταγραφή που θα συζητηθεί

Μια νέα προσθήκη αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, καθώς αγαπημένος και πολύ ταλαντούχος ηθοποιός από τη Famagusta θα δοκιμαστεί σε μία ακόμη παραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο.

Ο λόγος για τον Στέφανο Μιχαήλ ή αλλιώς τον τηλεοπτικό Θοδωρή από τη Famagusta, που αναμένεται να μας εντυπωσιάσει μέσα από τον ρόλο του Μιχάλη Χατζή, που θα υποδυθεί στη Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του Στέφανου Μιχαήλ).

Ο ηθοποιός από τη Famagusta που ''εισβάλλει'' στη Γη της Ελιάς

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για τον στενό συνεργάτη και φίλο του Τζον από την Αμερική. Ο Στέφανος Μιχαήλ στον ρόλο του Μιχάλη Χατζή λοιπόν θα κάνει την εμφάνισή του στη σειρά μετά από συζήτηση που θα έχει με τον Ισίδωρο και θα του επικοινωνήσει, πως έχει έρθει η ώρα της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Τι θα δούμε σήμερα 22/4 στη Γη της Ελιάς

Η Μαρίνα, μαθαίνει ότι η Αμαλία δεν χτύπησε το χέρι της στο δημαρχείο και απαιτεί από τον Μάνο να της πει την αλήθεια. Την ίδια ώρα, η Αριάδνη επιστρέφει στη δουλειά και η σπίθα ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο ανάβει πάλι και οι δυο τους έρχονται και πάλι κοντά, ενώ η Κούλα αναλαμβάνει να αναβαθμίσει το μαγαζί της Αρετής, η οποία υποδέχεται μια νέα κρατούμενη στο κελί της. Στο μεταξύ, ο Λυκούργος και ο Στάθης προσπαθούν να καταλάβουν από τα λεγόμενα της Χάιδως αν έχει βρει καταφύγιο σε κάποιο μοναστήρι και αν έχει σκοπό να μονάσει, ενώ ο Μάνος αναγκάζεται να παραδεχθεί στη Μαρίνα: «Εντάξει, εγώ στραμπούλιξα το χέρι της Αμαλίας», αλλά της παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το συμβάν.