Ο παράδεισος των κυριών (23/4): «Ζω με μια αχάριστη που δεν καταλαβαίνει» - Μπαίνει μεθυσμένος στο σπίτι και τον χωρίζει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (23/4): «Ζω με μια αχάριστη που δεν καταλαβαίνει» - Μπαίνει μεθυσμένος στο σπίτι και τον χωρίζει

Έναν χωρισμό και μια εξαφάνιση θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό 23/4 επεισόδιο της σειράς Ο παράδεισος των κυριών. Ο Αποστόλης ξεφτιλίζει την Μάγια, ενώ ο Πάρης φεύγει με την Γεωργία και το μωρό και όλοι γίνονται έξαλλοι.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 134

Ο Χριστόφορος και η Μιράντα φτάνουν στη Ματούλα, που καταφέρνει να τους επικοινωνήσει μόνο τη λέξη «φόνισσα». Την ίδια ώρα, ο Σίμος ακούει την Αμαλία που κανονίζει να πάει κάπου και τη ρωτάει: «Με ποιον μιλάς; Θα πας κάπου;» και η Αμαλία τα χάνει και του λέει ψέματα: «Με τη Γεωργία μιλούσα και κανόνιζα να πάω να δω τον ανιψιό μου», ενώ του ζητάει και τη διεύθυνση του φωτογραφείου που άφησε το φιλμ της.

Η Μιράντα παίρνει στο βρεφοκομείο να βρει τη Στέλλα για να την ενημερώσει ότι η μητέρα της είναι μαζί τους για να τη φροντίζουν, αλλά μαθαίνει πως δεν κοιμάται πια εκεί. Στο μεταξύ, η Βικτώρια λέει στον Σίμο: «Για να γλιτώσω, δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνο αν πείσεις τον Ρένο να πάρει πάνω του τον φόνο του Αγη και της Γουίτλοκ».

Αμέσως μετά ο Σίμος επισκέπτεται τον Ρένο στο νοσοκομείο και του ζητάει να πάρει πάνω του τους φόνους, ενώ του υπόσχεται να τον βοηθήσει να δραπετεύσει. Την ίδια ώρα, ο Αποστόλης γυρίζει στο σπίτι της Μάγιας μεθυσμένος και της μιλάει άσχημα κι εκείνη του ζητάει να χωρίσουν.

Δείτε επίσης: Μαρτυρικές στιγμές για την Ματούλα - Τα βασανιστήρια που θα υποστεί από την κόρη της

Δείτε και τι θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο 135

Παράλληλα, η Στέλλα αποκαλύπτει στον Χρήστο τι έγινε με τα χάπια που της έδωσε η Βικτώρια και τα έδωσε από λάθος στη μητέρα της. Στο μεταξύ, η Μιράντα ειδοποιεί τον Χριστόφορο: «Ο Πάρης με τη Γεωργία και το μωρό εξαφανίστηκαν», ενώ το μαθαίνει και ο Σίμος και καταλαβαίνει ότι η Αμαλία του είπε ψέματα ότι θα πήγαινε στη Γεωργία. Η Στέλλα, με τον φόβο μήπως μιλήσει η μητέρα της, πείθει τους πάντες ότι θα τη φροντίσει εκείνη και καταφέρνει να την πάρει μαζί της στο σπίτι του Χρήστου, όπου την εκβιάζει: «Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω».

Ο Σίμος προλαβαίνει την Αμαλία και παίρνει τις φωτογραφίες, όπου βλέπει τη φωτογραφία του Ντίνου, αλλά της το κρύβει. Από την άλλη, ο Ντίνος προτείνει στην Αμαλία: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή, πρέπει να παραδεχτούμε επιτέλους την αλήθεια». Ο Χριστόφορος, παρά τις αντιρρήσεις της Μιράντας και του Μάρκου, θέλει να κυνηγήσει τη Γεωργία δικαστικά και στη συνέχεια πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα. «Θέλω να καταγγείλω την απαγωγή του εγγονού μου», δηλώνει.

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και τον ενημερώνει: «Η εγγονή σου είναι η Αμαλία Μπουραντά και η κόρη σου η Μιράντα, αφού χώρισε με τον Ντίνο Παπακώστα, τα έφτιαξε με τον Χριστόφορο Μπουραντά. Βλέπεις, γίνονται πράγματα και θαύματα όσο εσύ σαπίζεις στη φυλακή για την… τιμή σου». Ο Πασχάλης και ο Μεμάς βλέπουν τον Θωμά και τη Σύρμω να έχουν έρθει λίγο πιο κοντά και τα χάνουν.