Παγιδευμένοι (23/4): Πατάει την σκανδάλη και πέφτει νεκρός - Σε μεγάλο σοκ ο Σταύρος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (23/4): Πατάει την σκανδάλη και πέφτει νεκρός - Σε μεγάλο σοκ ο Σταύρος

Στο σημερινό 23/4 επεισόδιο της σειράς Παγιδευμένοι, η Αλεξάνδρα βρίσκει πρώτη από τον Σταύρο τον δολοφόνο του Γιώργου. Μάλιστα, δεν διστάζει πατάει την σκανδάλη και εκείνος πέφτει νεκρός...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 53

Ο Σταύρος απομακρύνει τον Δημήτρη από την υπόθεση χωρίς να του δώσει εξηγήσεις και η συμπεριφορά του ανησυχεί την Αγγελική και τον Δημήτρη. Ο Σταύρος, όμως, είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος για να βρει τον δολοφόνο του Γιώργου. Παίρνει το όπλο του και πάει να ζητήσει τη βοήθεια του Γεράσιμου. «Μπαίνεις σε βαθιά νερά», του τονίζει ο Γεράσιμος, αλλά ο Σταύρος είναι αποφασισμένος. Το ίδιο και η Αλεξάνδρα, η οποία βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο για να πάρει εκδίκηση. Βρίσκει τον δολοφόνο του Γιώργου πρώτη από τον Σταυρό και τον δολοφονεί.

Η Δάφνη και ο Σπύρος γυρίζουν στο σπίτι, η οικογένεια είναι και πάλι μαζί, όμως η Αννα νιώθει εκτός και φεύγει από το τραπέζι. Ο Δημήτρης τη βρίσκει και προσπαθεί να την πλησιάσει για τελευταία φορά πριν την οριστική υπογραφή του διαζυγίου τους. «Εκανα λάθος και είμαι πολύ θυμωμένος. Τώρα κατάλαβα τι είναι να χάνεις κάθε ελπίδα», της λέει. «Είναι καλό που το κατάλαβες αλλά χρειάζομαι χρόνο. Δεν διορθώνονται όλα με το πάτημα ενός κουμπιού», του απαντάει εκείνη. «Αποφάσισε όμως μέχρι αύριο, πριν βάλουμε τις υπογραφές του διαζυγίου», της αποκρίνεται με τη σειρά του. Την άλλη μέρα και οι δύο βρίσκονται ενώπιον της δικαστού. «Υπάρχει κάποια αλλαγή στην απόφασή σας;», ρωτάει εκείνη. «Οχι», απαντάει η Αννα. «Εσείς, κ. Μαρκέτε, θέλετε να χωρίσετε;». «Οχι. Αγαπώ πολύ τη γυναίκα μου και δεν θέλω διαζύγιο», απαντάει, με την Αννα να τον κοιτάζει εμβρόντητη.

Πριν τους Παγιδευμένους παίζουν οι Ψυχοκόρες, δείτε και τις εξελίξεις της εν λόγω σειράς.