Ο πρώτος από εμάς (24/4): Ο Άλκης φοβούμενος μήπως πεθάνει πριν γνωρίσει το γιο του, τραβάει ένα συγκινητικό βίντεο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (24/4): Ο Άλκης φοβούμενος μήπως πεθάνει πριν γνωρίσει το γιο του, τραβάει ένα συγκινητικό βίντεο

Δύσκολα είναι τα πράγματα στην σειρά Ο πρώτος από εμάς, για τον Άλκη. Θα οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο έχοντας χάσει την όραση του, με τους φίλους του και την κόρη του να τρέχουν στο πλευρό του. Όταν τελικά θα γυρίσει στο σπίτι, θα αποφασίσει να τραβήξει ένα βίντεο για να το δει ο γιος του όταν μεγαλώσει ώστε να γνωρίσει έστω και έτσι τον μπαμπά του.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Επεισόδιο 50

Ο Φίλιππος βρίσκει πανικόβλητο τον Άλκη, κάθως φαίνεται να έχει χάσει την όρασή του και τρέχουν για το νοσοκομείο. Συναγερμός σημάνει στην παρέα και όλοι σπεύδουν να του συμπαρασταθούν. Σύντομα η Αθηνά θα τους ενημερώσει για την υποτροπή της ασθένειας του η οποία όμως είναι διαχειρίσιμη προς το παρόν. Η Κάτια για πρώτη φορά ξεσπά και δείχνει να μην αντέχει το βάρος του πιθανού χαμού του Άλκη, αλλά η παρέα θα είναι δίπλα της.

Ο Άλκης θα επιστρέψει σπίτι να συνεχίσει τον αγώνα του, ενώ οι ζωές όλων μοιάζουν να μπαίνουν σε αναμονή. Και όσο όλοι εύχονται να προλάβει ο Άλκης να γνωρίσει τον γιό του, εκείνος μπροστά στον φόβο του θανάτου του, αποφασίζει να του συστηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Δείτε επίσης και το επεισόδια της σειράς Ψυχοκόρες στον ΑΝΤ1.