Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Επανασύνδεση "φωτιά" πριν το μεγάλο φινάλε

«Θέλω κι εγώ να φτιάξω τη ζωή μου. Δεν μπορώ για μια ζωή να μείνω μαγκούφης»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Επανασύνδεση

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στη Γη της Ελιάς! O Δημοσθένης παίζει το τελευταίο του χαρτί στη σχέση του με την Ασπασία και όπως όλα δείχνουν… κερδίζει την παρτίδα!

Η Ασπασία, παρά τις προσπάθειες του Δημοσθένη, της Ειρήνης αλλά τελευταία και του Ορέστη, συνεχίζει να μη δέχεται να επιστρέψει στο σπίτι της. Και ο Δημοσθένης, όπως είδαμε, προκειμένου να πιέσει την κατάσταση, εμφάνισε την Ελένη. Ωστόσο και πάλι δεν κατάφερε πολλά πράγματα. Βέβαια, η Ασπασία άρχισε να κλονίζεται γιατί ακόμα τον αγαπάει, αλλά δεν έκανε και πάλι πίσω, όσο κι αν έκλαιγε όταν δεν την έβλεπε κανείς. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Από τη μια είναι ανεξάρτητη οικονομικά, αφού πήρε όσα ήθελε από τον πρώην άντρα της στο δικαστήριο και από την άλλη βλέπει ότι ο κίνδυνος να τον χάσει μια για πάντα είναι ορατός.

Ο Δημοσθένης κάνει ένα βήμα παραπάνω και ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι αποφάσισε να παντρευτεί: «Θέλω κι εγώ να φτιάξω τη ζωή μου. Δεν μπορώ για μια ζωή να μείνω μαγκούφης», της λέει. Αμέσως μετά η Ειρήνη ειδοποιεί τη μητέρα της γι’ αυτή του την πρόθεση: «Ο μπαμπάς δεν αστειεύεται, το έχει πάρει απόφαση. Πόσο δηλαδή να σε παρακαλάει; Θα χτυπάς το κεφάλι σου στο τέλος, να το ξέρεις», της λέει. Ωστόσο η Ασπασία για μια ακόμα φορά βάζει τον εγωισμό της μπροστά: «Μπράβο, καλά να κάνει, με τις ευχές μου», της απαντάει, αλλά μόλις η Ειρήνη φεύγει, η Ασπασία ξεσπάει σε κλάματα.

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Κουράκος και Αφροδίτη έρχονται κοντά!

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του, βάζοντας την Ειρήνη να παίξει χωρίς να το ξέρει πρωταγωνιστικό ρόλο και της λέει: «Σκέφτομαι μέσα στις επόμενες μέρες να πω στην Ελένη να έρθει να μείνει εδώ μαζί μας. Ετσι κι αλλιώς σε λίγο θα γίνει και επίσημα γυναίκα μου» και η Ειρήνη καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχουν πλέον πολλά περιθώρια. Λίγο αργότερα η Ειρήνη πηγαίνει στην Ασπασία κι αρχίζει να την πιέζει να γυρίσει στον Δημοσθένη, προτού εκείνος προχωρήσει τη ζωή του με την Ελένη: «Σε παρακαλώ, ρε μάνα, έλα τελείωνε, άσε τα πείσματα και τα νάζια γιατί η Ελενίτσα από αύριο θα μας κατσικωθεί στο σπίτι, κυρά κι αρχόντισσα. Εγώ σου το λέω δεν την παλεύω, θα φύγω και αυτή θα στρογγυλοκάτσει στο νοικοκυριό σου. Κι εσύ κάτσε εδώ να πουλάς τραχανά», της τονίζει και φεύγει. Η Ασπασία για πρώτη φορά τρέμει στην ιδέα και παίρνει τη μεγάλη απόφαση να γυρίσει. Το κουδούνι του Δημοσθένη χτυπάει και, μόλις ανοίγει, μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει, η Ασπασία να του λέει: «Γύρισα στο σπίτι μας»!

Γη της ελιάς: Χαμός με τον χωρισμό Αφροδίτης-Χρήστου

Γη της ελιάς το φινάλε

Όπως αναφέρει η Μαρία Μεταξητινού στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, η Αφροδίτη καταλαβαίνει από μια μόνο ματιά ότι ο Χρήστος είναι ερωτευμένος με Αριάδνη και του ζητάει να χωρίσουν. Επειδή όμως τα πάντα μαθαίνονται, οι κοντινοί τους άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν αυτόν τον χωρισμό. Μάλιστα η Ισμήνη προσπαθεί να πείσει την Αφροδίτη πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη, αλλά η Αφροδίτη έχει αμφιβολίες και συνεχίζει να ζητάει από τον Χρήστο να χωρίσουν. Όσο συμβαίνουν αυτά, η ατμόσφαιρα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Χρήστο είναι τεταμένη και φυσικά αυτό το καταλαβαίνει και η Χρυσούλα, η οποία δουλεύει στην ταβέρνα και βλέπει πράγματα.

Ετσι, δεν χάνει καιρό και αρχίζει να διαδίδει σε όλη την Αρεόπολη πως κάτι τρέχει ανάμεσα στην Αριάδνη και τον Χρήστο. Ο Λυκούργος το μαθαίνει, γίνεται έξαλλος και φωνάζει τον Χρήστο, τον οποίο κατσαδιάζει για τα καλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γη της ελιάς (29/4): Η ώρα της αλήθειας έφτασε - Η Αφροδίτη πιάνει στα πράσα Χρήστο και Αριάδνη

Η γη της ελιάς (28/4): Η συγκλονιστική σκηνή με τον Παρασκευά και την Χάιδω στο Μοναστήρι - «Μπορεί να μην ξαναδούμε ποτέ»

Η γη της ελιάς: Πιάνει στα πράσα τον άντρα της με την ερωμένη του - Το μυστικό της απιστίας του βγαίνει στην επιφάνεια

Η γη της ελιάς (26/4): «Θα παντρευτούμε! Κοίτα να το χωνέψεις» - Της δίνει τελεσίγραφο για να τα βρει με την πρώην του

O πρώτος από εμάς (25/4): Ο Νικόλας πιάνει την Έλενα με άλλον - Σπάνε τα νερά της Κάτιας

Η γη της ελιάς (25/4): «Είναι ικανή για φόνο;» - Η Μαργαρίτα στα ίχνη της φόνισσας του Τάσου

Ηλέκτρα (24/4): Η επίσκεψη του Χάρη στο νοσοκομείο, θα γίνει αιτία ο Σωτήρης να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου

Mega: Φεύγει από τη Famagusta και ''εισβάλλει'' στη Γη της Ελιάς - Η ηχηρή μεταγραφή που θα συζητηθεί

Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Κουράκος και Αφροδίτη έρχονται κοντά!