Η γη της ελιάς (25/4): «Είναι ικανή για φόνο;» - Η Μαργαρίτα στα ίχνη της φόνισσας του Τάσου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (25/4): «Είναι ικανή για φόνο;» - Η Μαργαρίτα στα ίχνη της φόνισσας του Τάσου

Στο σημερινό 25/4 επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς, εκτός του ότι ο Δημοσθένης ψάχνει να βρει με τον είναι σε σχέση η κόρη του Ειρήνη, ο Λυκούργος προσπαθεί να βρει τρόπους για να επιστρέψει η Χάιδω ξανά στο σπίτι της και στην εγγονή της. Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να μάθει πληροφορίες που θα βοηθήσουν την Αρετή να βγει από την φυλακή που μπήκε εξαιτίας του θανάτου του φούρναρη.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 149

Η Αννα φιλοξενεί τη Θεοδώρα με την προϋπόθεση ότι θα σταματήσει να πίνει και θα σταθεί στα πόδια της, ενώ η Χάιδω ασχολείται με το μποστάνι της μονής και όλα δείχνουν πως δεν έχει καμία διάθεση να επιστρέψει στα εγκόσμια. Την ίδια ώρα, η Ιουλία μπαίνει στον μήνα της και ο Στάθης στενοχωριέται που δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά της. Παράλληλα, η Μαργαρίτα γνωρίζει μια γυναίκα που της δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την υπόθεση της Αρετής, ενώ ο Πότης εντοπίζει το μοναστήρι όπου βρίσκεται η Χάιδω.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό - Κουράκος και Αφροδίτη έρχονται κοντά!

Η Βασιλική συνειδητοποιεί πως ήρθε η ώρα να σηκώσει κεφάλι και να ασχοληθεί με τη δουλειά, κυρίως για χατίρι του παιδιού της. Την επόμενη μέρα το πρωί κάνει αρχηγική εμφάνιση στον πορτοκαλεώνα, αποφασισμένη να ασχοληθεί στο εξής με την οικογενειακή περιουσία. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι η καινούρια του σύντροφος θα μετακομίσει στο σπίτι τους, ενώ η Χάιδω ανοίγει την ψυχή της στην ηγουμένη στο μοναστήρι, ψάχνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν.

Δείτε επίσης: H Άννα Βίσση χόρεψε ζεϊμπέκικο για τα μάτια του και μόνο - Η αφιέρωσή της σε γνωστό νεαρό ηθοποιό της σειράς, Η γη της ελιάς