Παραλία (25/4): Σε απόγνωση η Κερασία - Ψάχνει απελπισμένη τον πατέρα της

Οι σημερινές εξελίξεις για τη σειρά της ΕΡΤ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παραλία (25/4): Σε απόγνωση η Κερασία - Ψάχνει απελπισμένη τον πατέρα της

Την Πέμπτη 25/4 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο και τελευταίο της εβδομάδας για τη σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα τηλεθέασης).

Οι σημερινές 25/4 εξελίξεις για την Παραλία της ΕΡΤ

Επεισόδιο 132

Η επιχείρηση απόσπασης του Δημητρού από το ψυχιατρείο δημιουργεί ένταση ανάμεσα στον Διονύση και την Νικολίνα. Ο Γράντος πληρώνει τον πιτσιρικά που δουλεύει στο ιατρείο του Χάρη να νοσηλεύσει τον παπα-Νικόλα ενώ στο χωριό καθώς ο Τόμμυ έχει ξεκινήσει να διδάσκει αγγλικά στα παιδιά, αρχίζουν να εκφράζονται αντιδράσεις σχετικές με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Ο Νικήτας σε μια έκλαμψη αναφέρει στην Νικολίνα πως ο Χάρης αναζητά τον δολοφόνο της Αντιγόνης, της μητέρας της Υπατίας. Όταν η Κερασία φέρνει σε αντιπαράθεση τον Παπα-Νικόλα και τον Γράντο ο τελευταίος αποκαλύπτει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη Ρηνιώ και τον φόνο της που θα σοκάρουν τους πάντες.

Μεγάλη Δευτέρα 29/4 - Επεισόδιο 133

Η Κερασία μη μπορώντας να αντέξει το βάρος της αποκάλυψης του Γράντου καταφεύγει στον Αρβανιτάκη ο οποίος παραμένει δύσπιστος σε ό,τι αφορά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει για την δολοφονία της Ρηνιώς θεωρώντας πως η υπόθεση έχει κλείσει δια παντώς.

Παράλληλα, μια ομάδα νεαρών επιτίθεται τραυματίζοντας άσχημα τον Τόμμυ απαιτώντας να μην πλησιάζει τα παιδιά του χωριού διδάσκοντάς τους αγγλικά. Η Ελένη από την άλλη πλευρά δεν διστάζει να εκβιάσει τον νομάρχη διεκδικώντας ακόμη πιο έντονα τη θέση του κοινοτάρχη στην κοινότητα.

Ο Νικήτας σε μια έκλαμψη διαύγειας αποφασίζει να επισκεφτεί τον Δημητρό, όπου μαθαίνει τελικά για την μεγάλη σύγκρουση της Νικολίνας και της Αντιγόνης λίγο πριν τον θάνατο της τελευταίας. Η Ελένη δεν διστάζει να εκβιάσει ακόμα και τον νομάρχη διεκδικώντας τη θέση του κοινοτάρχη στην κοινότητα.