Έρωτας Φυγάς (26/4): Θανάσιμος κίνδυνος για τον Στέφανο - Η κίνηση της Αλεξάνδρας για να τον σώσει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (26/4): Θανάσιμος κίνδυνος για τον Στέφανο - Η κίνηση της Αλεξάνδρας για να τον σώσει

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 26/4 επεισόδιο της σειράς Έρωτας Φυγάς που πλέον προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, η Αλεξάνδρα προσπαθώντας να βρει ξανά τη ζωή της μετά το θάνατό του Μάρκου, θέλει να προστατεύσει όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 99.

Η Αλεξάνδρα ξεκινάει να συνέρχεται, μετά την απρόσμενη συνάντηση με την Μαργέτα που την κλόνισε βαθιά. Ο Ιάσωνας την περιμένει να επιστρέψει με χαρά, αλλά συνάμα η προσοχή που του δείχνει η καινούργια γιατρός τον αφήνει μπερδεμένο. Ο Φάνης προσπαθεί να βρει το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να τον ενοχοποιήσει για τον τάφο του Γιώργου Δεμερτζή, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Η γιορτή που οργανώνει η Άρτεμης στην Λέσχη έχει σκοπό να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να εστιάσει μια και καλή στον στόχο της. Παράλληλα, στον κόσμο της Κηφισιάς, ο Στέφανος ετοιμάζεται να κάνει μια συμμαχία που μπορεί τελικά να αποβεί μοιραία...

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς - Ποιοι πεθαίνουν τελικά;

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 100

Η παρουσία του Σοφιανόπουλου πανικοβάλλει την Μαργέτα, η οποία ανησυχεί για την έκβαση της μυστηριώδους συνάντησης που πρόκειται να κάνει ο Στέφανος. Λίγο αργότερα, ο σύζυγός της μπλέκεται σε μια κρίσιμη αναμέτρηση με τον επικίνδυνο αντίπαλό του και η ζωή του απειλείται.

Ο Ιάσονας βιώνει αντιφατικά συναισθήματα που τον προβληματίζουν, αλλά συγχρόνως τον γοητεύουν, αφού η παρουσία της Άρτεμης μόνο απαρατήρητη δεν του περνάει. Τέλος, κατά την διάρκεια του ταξιδιού της προς την Αθήνα, η Αλεξάνδρα, πάνω σε μια κρίση της, θα θέσει την ζωή της σε κίνδυνο προσπαθώντας να πηδήξει έξω από ένα αυτοκίνητο που είναι εν κινήσει.