Η γη της ελιάς (29/4): Η ώρα της αλήθειας έφτασε - Η Αφροδίτη πιάνει στα πράσα Χρήστο και Αριάδνη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (29/4): Η ώρα της αλήθειας έφτασε - Η Αφροδίτη πιάνει στα πράσα Χρήστο και Αριάδνη

Καταιγιστικό είναι το αποψινό 29/4 επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς που παίζει για τρίτη σεζόν μέσα από το MEGA. Πολλές είναι οι αποκαλύψεις που θα γίνουν με πιο σημαντική την απιστία του Χρήστου προς το πρόσωπο της Αφροδίτης...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιας

Επεισόδιο 152

Η Χάιδω δείχνει αποφασισμένη να μην ξαναβγεί στον κόσμο και να μη φύγει ποτέ από το μοναστήρι. Μάλιστα λίγο αργότερα ρωτά την ηγουμένη ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει μόνιμη μοναχή στο μοναστήρι. Η ζωή όμως συνεχίζεται και για κάποιους γεμάτη ευτυχία. Η Αθηνά και ο Τζον μιλάνε με τον Ισίδωρο και τον ρωτούν: «Τι λες, θα έχει διαθέσιμη ημερομηνία εκεί γύρω στα τέλη Ιουνίου για να μας παντρέψεις στο δημαρχείο;» και ο Ισίδωρος τους απαντάει ότι θα το δει, αλλά πιστεύει ότι είναι εντάξει.

Δείτε επίσης spoiler: «Θα συμβεί κάτι με την Αγγελική που θα μας ταρακουνήσει όλους» - Δύσκολες ώρες για τη Μαρίνα και τον Μάνο

Στο μεταξύ, η άγρια συμπεριφορά του Μάνου συνεχίζεται και αυτή τη φορά με ένα έντονο ξέσπασμα καταφέρνει να τρομάξει τη Μαρίνα, η οποία ξεσπάει σε κλάματα. Την ίδια ώρα, η Αντωνία μαθαίνει ότι η Ισμήνη πουλάει την επιχείρηση και γίνεται έξω φρενών: «Ωστε έτσι, δεν πρόκειται να της περάσει, θα της κάνω μεγάλο κακό», ισχυρίζεται και αργότερα λέει τα νέα στην Αλκμήνη, η οποία όμως δείχνει να μην ενδιαφέρεται: «Ας κάνει ό,τι θέλει και σε παρακαλώ σταμάτα να με ενοχλείς άλλο. Εχω αποφασίσει να συνεχίσω τη ζωή μου, να μείνω στη Μάνη και να παντρευτώ με τον Ορέστη», της ξεκαθαρίζει και η Αντωνία δέχεται τη χαριστική βολή που θα της θολώσει τελείως όμως το μυαλό.

Την ίδια στιγμή, βγαίνει η απόφαση του δικαστηρίου και η Ασπασία παίρνει το μερίδιο που της αναλογεί από την περιουσία του Δημοσθένη. Παράλληλα, ο Παρασκευάς πιέζει τον Μιλτιάδη να του ομολογήσει την αλήθεια για τα συναισθήματα που τρέφει για τη Βασιλική και τελικά, μετά από μεγάλη επιμονή, ο Μιλτιάδης παραδέχεται επιτέλους: «Εντάξει, εδώ και πολύ καιρό είμαι κρυφά ερωτευμένος με τη Βασιλική, αλλά δεν σκοπεύω να της το ομολογήσω ποτέ. Ούτε κι εσύ δεν θα βγάλεις λέξη, το κατάλαβες;», του τονίζει.