Ψυχοκόρες (29/4): Του ρίχνει δηλητήριο και του γυρνάει την πλάτη να μην δει πως ξεψυχάει - Λίγο μετά πέφτει νεκρός

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (29/4): Του ρίχνει δηλητήριο και του γυρνάει την πλάτη να μην δει πως ξεψυχάει - Λίγο μετά πέφτει νεκρός

Καθηλωτικό αναμένεται το σημερινό 29/4 επεισόδιο της σειράς Ψυχοκόρες, καθώς θα δούμε την Ευανθια να σκοτώνει τον Μέλιο ρίχνοντας δηλητήριο στο τσάι του. Λίγο πριν γίνει αυτό, η Φρόσω θα μάθει πως είναι έγκυος...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 20

Η Δεσποινιώ είναι ένα ψυχολογικό ράκος μετά το συμβάν με τον Κοσμά, αλλά δεν μιλά. Η Μαρίκα, προκειμένου να προστατεύσει την αδελφή της από τον Τάσο, αποκαλύπτει στον Κοσμά για τη σχέση τού τελευταίου με τη Νέλλα. Πιο συγκεκριμένα, όταν την καλεί στο γραφείο του για να της μιλήσει, η κοπέλα δεν θα διστάσει να του δώσει λεπτομέρειες. «Μάλλον θα έπρεπε να γνωρίζετε πως είδα τον κύριο Τάσο να βγαίνει από το δωμάτιο της κυρίας Νέλλας ή μήπως το γνωρίζετε ήδη; Δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση, απλά μου έχετε πει να σας μεταφέρω πάντα αν δω να συμβαίνει κάτι ύποπτο μέσα στο σπίτι», θα τονίσει και ο Κοσμάς θα ξεχειλίσει από οργή.

Συναντά λοιπόν λίγο αργότερα τον φίλο της γυναίκας του και ούτε λίγο ούτε πολύ του ζητά να είναι διακριτικός στο εξής. «Δεν χρειάζεται να μας πάρουν χαμπάρι και οι ψυχοκόρες. Σου έχω πει, ό,τι κάνετε να γίνεται με εχεμύθεια και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, Τάσο!», θα του επισημάνει ο άντρας, μόνο που εκείνος λίγο θα τον ακούσει. Εχει ήδη αρχίσει να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για τη Δεσποινιώ και πώς θα την πάρει από το σπίτι τού Κοτρώτση. Και αυτό είναι το μόνο που τον νοιάζει.

Ο Αρδίτης μαθαίνει για τη σχέση του Παύλου με τη Βασιλική αλλά και για τα χρέη του Ερμή, όμως για κανένα από τα δύο δεν μιλάει στην κόρη του. Η αρρώστια του πατέρα του Παύλου τον αναγκάζει να πάρει σκληρές αποφάσεις, ενώ η γυναίκα του αμφισβητείται ως πρόεδρος του Συλλόγου. Ο γιατρός επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της Φρόσως και η Ευανθία νιώθει πως ο Μέλιος απειλεί πλέον το σπιτικό της και πρέπει να απομακρυνθεί.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: H Φρόσω παίρνει το αίμα της πίσω - Βασανίζει φρικτά την τυφλή Ευανθία