Γη της Ελιάς 30/4: «Ποτέ δεν θα...» - Η Βασιλική σπαράζει πάνω από το μνήμα του νεκρού Φίλιππου

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς 30/4: «Ποτέ δεν θα...» - Η Βασιλική σπαράζει πάνω από το μνήμα του νεκρού Φίλιππου

Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης 30/4 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο για τη Γη της Ελιάς με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές λίγο μετά από τη σοκαριστική σκηνή, που η Αφροδίτη πιάνει στα πράσα Χρήστο και Αριάδνη.

Οι σημερινές 30/4 εξελίξεις για τη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 153

Η Αφροδίτη μπαίνει στην ταβέρνα και πιάνει τον Χρήστο και την Αριάδνη σε μια άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή, καθώς κοιτάζονται με βλέμμα που λέει πολλά. Κανένας δεν έχει καταλάβει την παρουσία τής Αφροδίτης, η οποία γυρίζει σπίτι καταρρακωμένη και συνειδητοποιεί ότι ο Χρήστος και η Αριάδνη είναι ερωτευμένοι.Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό - Κουράκος και Αφροδίτη έρχονται κοντά!

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό - Κουράκος και Αφροδίτη έρχονται κοντά!

Η Αρετή αρχίζει να απελπίζεται, θεωρώντας δεδομένη την παραμονή της στη φυλακή, ενώ ο Κουράκος συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεσή της. Την ίδια στιγμή ο Τζον προτείνει στην Αθηνά να συγκατοικήσουν μέχρι τον γάμο κι εκείνη δέχεται, ενώ ο Μάνος παθαίνει νευρικό κλονισμό κι απαιτεί από τη Μαρίνα: «Θέλω να φύγουμε εδώ και τώρα. Μάζεψέ τα και φεύγουμε σήμερα από τη Μάνη για μερικές μέρες.

Δεν αντέχω άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μου». Από την άλλη, η Βασιλική δείχνει να συνειδητοποιεί σιγά-σιγά την απώλεια του Φίλιππου, ενώ η Χάιδω παρατείνει την παραμονή της στο μοναστήρι. Τέλος, ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη: «Λέω να νοικοκυρευτώ. Βαρέθηκα σαν τον μαγκούφη εδώ μέσα. Η μοναξιά δεν αντέχεται. Πόσο να παρακαλέσω πια τη μάνα σου. Τέλος, θα παντρευτώ με την Ελένη και μάλιστα σύντομα», της λέει.