Ναυάγιο 30/4: «Από εδώ η μέλλουσα σύζυγός μου» - Ανακοινώνεται ο γάμος που θα σοκάρει τους πάντες

Οι σημερινές εξελίξεις για τη σειρά του Mega

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ναυάγιο 30/4: «Από εδώ η μέλλουσα σύζυγός μου» - Ανακοινώνεται ο γάμος που θα σοκάρει τους πάντες

Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης 30/4 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο για τη σειρά, το Ναυάγιο λίγο μετά την σοκαριστκή σκηνή με τον Ιπποκράτη να ξυλοκοπεί τον ανήλικο γιο του (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα τηλεθέασης).

Οι σημερινές 30/4 εξελίξεις για το Ναυάγιο

Επεισόδιο 92

Η Βάσω βλέπει τον Αγγελο με την Ευγενία και ζητάει να μάθει αν είναι αυτή η γυναίκα για την οποία την εγκατέλειψε. Ο Αγγελος είναι αποφασισμένος να την κάνει να τον ξεχάσει και γίνεται σκληρός μαζί της. «Ναι, αυτή είναι. Τι νόμιζες; Οτι σου έλεγα ψέματα για να σε αποφύγω; Καλύτερα να συνεχίσεις κι εσύ τη ζωή σου, Βάσω. Εμείς οι δύο έχουμε τελειώσει οριστικά και καλά θα κάνεις να το δεχτείς», θα της τονίσει ο Αγγελος. Η Ευγενία μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης χτύπησε τον Ορφέα και μοιράζεται με την Ειρήνη τις υποψίες της πως ο Ιπποκράτης έκανε κακό στην Κλαίρη. Η Ειρήνη έχει πλέον κάθε λόγο να πιστεύει στα λόγια της γυναίκας που μέχρι πρότινος θεωρούσε υπερβολική.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Την καλεί στο σπίτι του και την σκοτώνει χωρίς δεύτερη σκέψη

Ο Πέτρος δεν αντέχει να σκέφτεται την Ειρήνη στο σπίτι του Ιπποκράτη και της ζητάει να έρθει στο δικό του σπίτι, όμως εκείνη αρνείται να αφήσει μόνο τον Ορφέα μετά την επίθεση του πατέρα του. Την ίδια ώρα, ο Γιώργης μαθαίνει ότι ο Παντελίδης και η Αλίκη παντρεύονται και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Τελικά, η Ειρήνη αποφασίζει να παίξει ριψοκίνδυνα και σκαρφίζεται ένα κόλπο για να κάνει τον Ιπποκράτη να αποκαλυφθεί.

Ο άντρας της Μαρίας θα έχει μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του ξαφνικά, γεγονός που θα κάνει τη Μαρία να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Για την ακρίβεια, ακόμα και όταν ο γιατρός πει στην οικογένεια Παπαδάκη πως η κατάσταση του Βλάση καλυτερεύει, εκείνη θα φοβάται ότι θα τον χάσει. Στο πλευρό της θα είναι φυσικά η Θοδώρα που θα προσπαθεί να την ησυχάσει αλλά και ο Μάκης, που μάλιστα θα τους ρωτήσει αν θέλουν να επιστρέψει για ένα διάστημα στην Κρήτη προκειμένου να τους βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί.