Παραλία 30/4: «Ξέρεις τι ακούγεται στο χωριό για την Νικολίνα;» - Ο Χάρι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του

Οι σημερινές εξελίξεις για τη σειρά της ΕΡΤ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παραλία 30/4: «Ξέρεις τι ακούγεται στο χωριό για την Νικολίνα;» - Ο Χάρι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις, που θα προβληθούν απόψε 30/4 στο νέο επεισόδιο της Παραλίας. Ο Χάρι έρχεται αντιμέτωπος με πληροφορίες που δεν πίστευε ότι θα ακούσει (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές εξελίξεις για την Παραλία

Επεισόδιο 134

Έπειτα από την επίσκεψη του Νικήτα στο Ηράκλειο και την αποκαλυπτική συζήτηση που είχε με τον Δημητρό, ο πρώτος σπεύδει στα Μάταλα ζητώντας εξηγήσεις από την Νικολίνα, η οποία αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στον θάνατο της Αντιγόνης. Η Άννα, όμως, ανησυχεί βλέποντας την ένταση που είχε ο Νικήτας γυρνώντας από το Ηράκλειο και καταφεύγει στον Χάρη και τον ενημερώνει για την συμπεριφορά του άντρα της.

Ταυτόχρονα, ο έρωτας της Μαρίας με την Ναταλί αποκαλύπτεται στον κ. Κώστα ο οποίος αιφνιδιάζεται και δυσανασχετεί με την συμπεριφορά της κόρης του και συγκρούεται εν τέλει μαζί της. Ο Παπά-Νικόλας έχοντας αποφασίσει να παραδοθεί στην αστυνομία συναντάει τους κοντινούς του ανθρώπους με πρώτο την Κερασία και άτυπα τους αποχαιρετάει.

Μεγάλη Τετάρτη 1/5 - Επεισόδιο 135

Το κοινόβιο των χίπηδων αντιδράει στην προοπτική ανέγερσης του μεγάλου ξενοδοχείου που φιλοδοξεί να χτίσει στην περιοχή η Ελένη καθώς οι χίπηδες θεωρούν πως η ανέγερση αυτή θα σηματοδοτήσει το τέλος της δικής τους παρουσίας στα Μάταλα.

Παράλληλα, στο Ηράκλειο η Μαίρη, εμβαθύνοντας την θεραπεία του Δημητρού τον ωθεί να μιλήσει για την σχέση του με τη Βιολέτα ενώ κρίνει σκόπιμο να αποκαλύψει στον Δημητρό την αλήθεια για την πραγματική σχέση που τον συνδέει με τον Γράντο. Αργότερα, η Μαίρη θα μεταφέρει την συνομιλία της στην Νικολίνα η οποία με τη σειρά της θα βγει εκτός εαυτού με την συμπεριφορά της ψυχολόγου...