Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Ο γιος της Θεοφανώς ο αφηγητής του νέου κύκλου - Αποκλειστικά ποια θα είναι η ιστορία της Κίτσου

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το πρίκουελ της Μάγισσας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Ο γιος της Θεοφανώς ο αφηγητής του νέου κύκλου - Αποκλειστικά ποια θα είναι η ιστορία της Κίτσου

Σε διπλό ταμπλό θα το παίζει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Μαρία Κίτσου, καθώς εκτός από τον ρόλο της Ξένιας Στασινού στη νέα σειρά του ALPHA «Να με λες μαμά» (δείτε τις δηλώσεις της), θα υποδυθεί και τη μάγισσα στην ομώνυμη σειρά του ANT1, «Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά».

Ενθουσιασμένο έμεινε το τηλεοπτικό κοινό με το τελευταίο πλάνο της σειράς «Η μάγισσα», όπου αποκαλύφθηκε πως η Μαρία Κίτσου θα είναι η επόμενη πρωταγωνίστρια στο πρίκουελ της σειράς ή αλλιώς αν θέλετε στη β΄ σεζόν. Η ηθοποιός, που θεωρείται από τις καλύτερες της γενιάς της, έχει έτσι κι αλλιώς αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό από τότε που ο κόσμος την αγάπησε ως Ελένη Σταμίρη στη σειρά του ANT1 «Αγριες μέλισσες». Μέχρι στιγμής μόνο εκείνη έχει κλείσει για το νέο καστ του β΄ κύκλου της σειράς, καθώς οι ιθύνοντες με πρωτεργάτρια τη Μιράντα Ρωσταντή βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση άλλων ηθοποιών.

Ο γιος θα είναι ο μελλοντικός... μάγος!

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά Μαρία Κίτσου

«Χρυσάφι της ανατολής κι ασήμι του πελάγου, ζεστό φιλί ν’ αρματωθείς, κι απ’ το κακό φυλάγου. Εγώ θα υφάνω φυλαχτά στου αλόγου σου τη χαίτη, πουλάκι μου άντρας σαν γενείς, τη μάνα πρόσεχέ τη. Κοιμήσου μες στον κόρφο μου, πανώριε αητέ μου, του Ταϋγέτου την κορφή την πιο αψηλή, να διαφεντεύεις γιε μου», ήταν οι στίχοι του τραγουδιού που ακούγαμε όλο το περασμένο καλοκαίρι στο τρέιλερ της σειράς, και ήταν και το τραγούδι που δεν ακούσαμε ποτέ ξανά μέχρι το τελευταίο επεισόδιο, στη σκηνή του γιου της Θεοφανώς, όπου τα μάτια του πρασινίζουν δείχνοντας έτσι πως πήρε το χάρισμα της μητέρας του.

Μόνο που στη β΄ σεζόν της σειράς, που θα είναι ουσιαστικά το πρίκουελ, θα δούμε μέσα και το σίκουελ της ιστορίας. Παρά τις αρχικές σκέψεις «Η μάγισσα» να γίνει τριλογία, οι σεναριογράφοι αποφάσισαν στα νέα επεισόδια που θα δείτε από τον Οκτώβριο να «παντρέψουν» το παρελθόν με το παρόν.

Ετσι ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει με τον γιο της Θεοφανώς στις αρχές του 20ού αιώνα να ψάχνει απαντήσεις στο πώς κληρονόμησε το χάρισμά του και μέσω της αναζήτησης αυτής θα μεταφερθούμε στον 18ο αιώνα στην ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου εκεί θα εμφανιστεί η Μαρία Κίτσου ως μάγισσα. Σ’ εκείνη άλλωστε ανήκε και η καρδιά που χτυπούσε μέσα στο βάζο που βρήκε ο Μισέλ.

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά ΑΝΤ1

Οπως η Θεοφανώ με την Κυπριανή που συμβόλιζαν το καλό με το κακό, έτσι και στο 1710 θα δούμε τη Μαρία Κίτσου να συγκρούεται με το αντίθετό της, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Μάλιστα δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός πως η εμφάνιση της ηθοποιού στο τρέιλερ έγινε στον πύργο των Λασκαραίων, καθώς θα δούμε τι σχέση που είχε με τη συγκεκριμένη οικογένεια. Οπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, στα νέα επεισόδια θα δούμε να δίνονται απαντήσεις και σε πολλά ερωτηματικά που άφησε η σειρά.

Το φινάλε που δίχασε στην Μάγισσα

Το μεγαλύτερο ποσοστό του φανατικού κοινού της «Μάγισσας» δεν έμεινε ενθουσιασμένο από το μεγάλο φινάλε της σειράς, καθώς δεν ανταποκρινόταν στη μεγαλοπρέπεια που του έδιναν μέρες πριν τόσο οι σεναριογράφοι και ο σκηνοθέτης όσο και το ίδιο το κανάλι. Ηταν κατά πολλούς ένα καλό φινάλε, αλλά σε καμία περίπτωση επικό όπως παρουσιαζόταν, καθώς υπήρξαν πολλές αστοχίες, ενώ οι σκηνές μάχης στον πύργο των Λασκαραίων φάνηκε να γυρίστηκαν σχεδόν βιαστικά.