Το προξενιό της Ιουλίας: Σατανικό! O Γιωργίκης στήνει παγίδα στον Γρηγόρη

«Αν δεν σου τα φόραγε παλιά, στα φοράει τώρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας: Σατανικό! O Γιωργίκης στήνει παγίδα στον Γρηγόρη

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας, στο αρχοντικό Προβιού, οι επισκέψεις του Γρηγόρη έχουν χτυπήσει συναγερμό στην πάντα καχύποπτη Χάδω, που ενημερώνει τον Γιωργίκη για τις υποψίες της. «Αυτοί οι δύο αποκλείεται να είναι απλά γνωστοί. Να δεις, κακομοίρη μου, ότι σου τα φόραγε μαζί του. Κι αν δεν σου τα φόραγε παλιά, σου τα φοράει τώρα. Πολύ οικειότητα έχουν μεταξύ τους», τον προειδοποιεί.

Το σχόλιο του Γιωργίκη στο Προξενιό της Ιουλίας για τον Γρηγόρη

Ο υπερόπτης αδελφός της όμως, δεν θα δώσει βάση σε όσα του λέει και ζητά αποδείξεις. Για αυτό βάζει μπρος ένα σατανικό σχέδιο προκειμένου να εξακριβώσει την αλήθεια και κανονίζει «ως Ιουλία» μια συνάντηση μαζί του. Ο Γρηγόρης όμως θα δειξει την ετοιμότητα του να ξεγλιστράει απο αποφεύγοντας τις προκλήσεις και τις κακοτοπιές. Εχει άλλωστε δίπλα του και τη Φιλιώ, που δεν του αφήνει πολλά περιθώρια.

Δείτε αποκλειστική συνέντευξη: Ο Χρήστος δεν είναι γιος του Γιωργίκη! Υποψιάζεται και την Ιουλία - «Από την ώρα που γεννιέται 7μηνιτικο…»

Το προξενιό της Ιουλίας  ALPHA

Οι όρκοι του παράνομου ζευγαριού

Μπροστά στην απειλή του χωρισμού για τον Στασινόπουλο και της διαπόμπευσης για τη Στάσα, οι δυο τους θα δώσουν όρκους πως ποτέ δεν θα ξαναβρεθούν. Στο μεταξύ ο Κωστής φεύγει περιοδεία με τον αρχηγό της χωροφυλακής στη Θεσσαλία. Η Κατερίνη δράττοντας την ευκαιρία θα θελήσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να ξεκαθαρίσει μια και καλή τους λογαριασμούς της με τη Στάσα.

Η συνάντησή τους θα επιβάλλει και στις δύο να αναμετρηθούν με τις αλήθειες τους. «Ξέρω τι συμβαίνει με σένα και τον άντρα μου και δεν είμαι διατεθειμένη να το ανεχτώ άλλο. Δεν θα δεχτώ αυτή την προσβολή», της ξεκαθαρίζει Κατερίνη. Απ’ ό,τι φαίνεται, είναι καιρός και για τις δύο ν’ αλλάξουν σελίδα.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Φιλιώ κερατώνει τον Γρηγόρη - Το παιδί τους είναι του παράνομου εραστή της