Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη σπρώχνει τον Πέτρο στην παρανομία - Ετοιμάζουν τον γάμο για τον οποίο θα μιλούν όλοι

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη σπρώχνει τον Πέτρο στην παρανομία - Ετοιμάζουν τον γάμο για τον οποίο θα μιλούν όλοι

Στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο, όσο ο Παντελίδης μηχανορραφεί πίσω από την πλάτη της Στέλλας, η Ειρήνη σπρώχνει τον Πέτρο στην παρανομία προκειμένου ο Ιπποκράτης να μη χαρίσει την εικόνα του Αγίου Νικολάου.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Πέμπτη 9/5 Επεισόδιο 93

Η Στέλλα δέχεται μια εξαιρετική πρόταση για δουλειά στην τηλεόραση, δεν γνωρίζει όμως ότι ο Παντελίδης μηχανορραφεί ήδη εναντίον της προκειμένου να τη διώξουν, ενώ η Ειρήνη προσπαθεί να εμποδίσει τον Ιπποκράτη να δωρίσει την εικόνα του Αγίου Νικολάου στον υπουργό. «Δεν είναι καν δική σου, πώς θα το κάνεις αυτό;», τον ρωτάει και συνεχίζει: «Είσαι σίγουρος πως δεν θα έρθει ο πραγματικός ιδιοκτήτης της να την αναζητήσει;», θα του πει, αλλά ο Ιπποκράτης θα παραδεχτεί πως δεν ξέρει κανείς για την ύπαρξη της εικόνας. Η μόνη λύση λοιπόν που μπορεί η κοπέλα να σκεφτεί είναι να ρισκάρει ο Πέτρος και να την κλέψει από το γραφείο του.

Ο Βλάσης αρχίζει να παραξενεύεται από τα χατίρια που κάνει ο Γιαννακάκης στη Θοδώρα και φοβάται ότι μπορεί να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Στο μεταξύ, ο Οθωνας βρίσκει μια αφορμή για να πάει στο σπίτι της Λίνας. Μόνο που σε αυτό θα φτάσει λίγο αργότερα και ο Μάκης.

Δείτε επίσης: «Κάτι δεν πάει καλά» - Καρέ καρέ η σκηνή που η Ειρήνη αγκαλιάζει για πρώτη φορά το "νεκρό" παιδί της

Ο Παντελίδης πιέζει την Αλίκη να μετακομίσει μαζί του και να επισπεύσουν τον γάμο τους. «Αφού, Αλικάκι, εμείς οι δύο τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Γιατί να μην κάνουμε έναν γάμο που θα κλείσει όλα τα στόματα και για σένα και το παρελθόν σου και για μένα;», θα τη ρωτήσει. Ο Σάββας προειδοποιεί τον Βασίλη και την Ελένη να μην τολμήσουν να αναστατώσουν τη Στέλλα με τις υποψίες τους για το μωρό και εκείνοι του το υπόσχονται. «Θα σταματήσω, γιατί δεν της αξίζει να πληγωθεί ξανά. Ομως να μου το θυμηθείς πως με το παιδί αυτό κάτι δεν πάει καλά», θα πει η Ελένη στον Βασίλη όταν ο Σάββας κλείσει την πόρτα πίσω του. Ο Ιπποκράτης ζητάει από τη Δήμητρα να συνεχίσει το σχέδιό τους και να ρίχνει υπνωτικά χάπια στο τσάι της Ειρήνης, ώστε να την κρατήσει στο σπίτι.

Παρασκευή 10/5 Επεισόδιο 94

Ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει ότι η εικόνα του Αγίου Νικολάου έχει κλαπεί από το γραφείο του και φωνάζει την ασφάλεια. Ο παπάς και η παπαδιά βάζουν τηλέφωνο στο σπίτι τους και περιμένουν εναγωνίως να ακούσουν τον Πέτρο.

Δείτε επίσης: Η Δήμητρα καταδίδει τον Ιπποκράτη - Ξεθάβουν το πτώμα της Κλαίρης

Ο Οθωνας συνεχίζει τις προσπάθειες να κερδίσει τη Λίνα με τις ευλογίες του Δημήτρη και της Πολυξένης. «Του κάνει τη δύσκολη η κόρη μας, αλλά σε λίγο καιρό θα πέσει στην αγκαλιά του. Είμαι σίγουρος πως για τον γάμο τους θα μιλήσει όλη η Αθήνα», θα πει ο Δημήτρης και η γυναίκα του που θα συμφωνήσει, θα τονίσει πως δεν θα υπάρχει πιο όμορφη νύφη από την κόρη της. Η Στέλλα υποψιάζεται ότι ο Ιπποκράτης και η Ειρήνη έχουν συμμαχήσει με τον Παντελίδη. Μόνο που εκείνη εξαιτίας των χαπιών που λαμβάνει εν αγνοία της, δεν είναι σε θέση να εξηγήσει οτιδήποτε. Στο μεταξύ, ο Πέτρος δίνει την εικόνα του Αγίου Νικολάου στη Χριστίνα για να την κρύψει, όμως για κακή του τύχη η εικόνα πέφτει στα χέρια του Αγγελου.