Σασμός: «Συλλαμβάνεσαι για φόνο!» - Η τραγική σκηνή που περνάνε χειροπέδες στη Βασιλική

Μάθετε τι θα συμβεί πριν παιχτεί στην τηλεόραση! Ο Μαθιός σε αμόκ κατάσταση

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@sasmos_alphatv_official
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Το «σενάριο» που διακαώς ο Μαθιός ήθελε να αποφύγει η γυναίκα του, θα πάρει σάρκα και οστά στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Βασιλική θα κριθεί ένοχη για τον φόνο του Λάζαρου Μουντάκη και το Youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ για το τι μέλλει γενέσθαι στην κορυφαία σειρά του ALPHA, Σασμός.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το TiVi Σίριαλ, ούτε για μια στιγμή δεν πίστεψε ο Χρήστος Γιακωβάκης πως στον θάνατο του Λάζαρου δεν εμπλέκεται κάποιος από την οικογένεια Σταματάκη. Ετσι, παρόλο που ο Αντώνης αποφάνθηκε πως άπαντες βγήκαν αρνητικοί στα τεστ DNA που υποβλήθηκαν, ο εισαγγελέας της Κρήτης, όχι απλά δεν έκλεισε τον φάκελο, αλλά και διενήργησε μόνος του εκ νέου τεστ, στον νούμερο ένα ύποπτο που είχε από την αρχή στο μυαλό του. Τη Βασιλική Σταματάκη. «Κύριε εισαγγελέα, απ’ ό,τι καταλαβαίνω, έχετε αποφασίσει πως εγώ ήμουν με τον φονιά του γιου μου το βράδυ που σκοτώθηκε...», θα του πει όταν βρεθεί στο γραφείο του, στα επόμενα επεισόδια κι εκείνος θα της πει:

Δείτε επίσης: Σασμός: Καλλιόπη και Παύλος γίνονται ζευγάρι - «Ξέρεις ότι πάντα είχα συναισθήματα για σένα»

«Δηλαδή αν διατάξω τη σύλληψή σας δεν θα αντισταθείτε; Θα το δεχτείτε;». Η γυναίκα του Μαθιού θα τονίσει πως μάλλον σε αυτή την περίπτωση θα καλέσει τον δικηγόρο της. Ο Χρήστος τότε θα της εξηγήσει: «Αν η αλήθεια είναι με το μέρος σας, δεν έχετε παρά την πείτε». Η Βασιλική με το ποτήρι της πορτοκαλάδας στα χέρια, θα αρνηθεί την εμπλοκή της και λίγο αργότερα ο εισαγγελέας θα της πει, προς έκπληξή της, ότι η κουβέντα τους ολοκληρώθηκε. Μόλις όμως κλείσει την πόρτα πίσω της, ο Χρήστος θα καλέσει τη γραμματέα του για να πάρει το ποτήρι της Βασιλικής και να το στείλει για ένα νέο τεστ DNA.

Σασμός: Ο Χρήστος μαθαίνει την αλήθεια

Τα αποτελέσματα του τεστ αποκαλύπτουν απόλυτη συμβατότητα στα ίχνη που βρέθηκαν στο κρησφύγετο του Λάζαρου με αυτά της Βασιλικής Σταματάκη. Με λύπη του λοιπόν, καταλαβαίνει πως αφενός ο Αντώνης τον παραπλάνησε και αφετέρου, δολοφόνος του Λάζαρου Μουντάκη είναι η Βασιλική. Ετσι, θα καλέσει τον Γιώργο και θα του πει: «Αστυνόμε, αύριο το πρωί θα περάσω να πάμε μαζί στην Ανω Ποριά». «Να κάνουμε τι;», θα ρωτήσει ο Γιώργος με τη σειρά του και ο Χρήστος θα του εξηγήσει πως θα μάθει όταν έρθει η ώρα, ενώ θέλει να είναι παρόντες και η Ντίνα με τον Μύρωνα. Κανείς από τους τρεις δεν θα καταλάβει ποιος είναι ο λόγος που τους μαζεύει όλους μαζί στο χωριό. Ούτε όταν βρεθούν σύσσωμοι έξω από το σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής.

Συλλαμβάνεται η Βασιλική στον Σασμό, σε άσχημη κατάσταση ο Μαθιός
Instagram/@sasmos_alphatv_official

«Καλημέρα, κύρια Σταματάκη. Πρέπει να μας ακολουθήσετε στο τμήμα», θα της πει ο Χρήστος, όμως εκείνη θα δείξει πως δεν θέλει να τον ακολουθήσει. Ομως ο εισαγγελέας δεν θα φανεί διαλλακτικός. «Σας παρακαλώ, πάρτε τα πράγματά σας και πάμε», θα τονίσει και τότε θα παρέμβει ο Μαθιός. «Δεν έχει να πάει πουθενά αν δεν μας πείτε ίντα συμβαίνει». Τότε ο Χρήστος θα πει: «Με αναγκάζετε να σας περάσω χειροπέδες. Κυρία Σταματάκη, συλλαμβάνεστε για τον φόνο του Λάζαρου Μουντάκη». Μαθιός και Βασιλική θα σοκαριστούν και θα κάνουν ό,τι τους λέει ο Χρήστος. Τα άσχημα νέα θα πέσουν σαν κεραυνός εν αιθρία και θα ταράξουν όλο το χωριό.