Το Ναυάγιο: «Δεν πρόλαβα καν να σε αποχαιρετήσω» - Μαθαίνει την αλήθεια και ξεψυχά

Το τραγικό του τέλος στην σειρά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: «Δεν πρόλαβα καν να σε αποχαιρετήσω» - Μαθαίνει την αλήθεια και ξεψυχά

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στην σειρά του Mega, Ναυάγιο! Ο Βλάσης παρατηρεί από καιρό την ειδική μεταχείριση που δείχνει ο Δημήτρης Γιαννακάκης στην κόρη του, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο. Η εξήγηση που θα πάρει θα τον συγκλονίσει.

Η Θοδώρα όχι απλά δουλεύει αδιάκοπα για τον Δημήτρη Γιαννακάκη αλλά και τον υπερασπίζεται σαν να είναι δικός της άνθρωπος. Την ίδια στιγμή και το αφεντικό της κάνει ό,τι μπορεί για να μη λείψει τίποτα από το κορίτσι που γνωρίζει πως τους συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί. Ομως ο Βλάσης, που αγνοεί την αλήθεια, αρχίζει να κάνει περίεργες σκέψεις, παρατηρώντας την ειδική φροντίδα του Δημήτρη προς τη Θοδώρα. «Ξέρω πως η κόρη μας είναι πολύ ικανή και έχει δώσει ακόμα και την ψυχή της για τη δουλειά αυτή, όμως δεν γίνεται όλη της η ζωή να περιστρέφεται γύρω από την επιχείρηση του Γιαννακάκη. Βλέπω όμως πως κι εκείνος την προσέχει πολύ. Μήπως, Μαρία, κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτό; Λες και είναι κόρη του κάνει», της λέει και η Μαρία δαγκώνεται για να μη μιλήσει.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: Η Δήμητρα καταδίδει τον Ιπποκράτη - Ξεθάβουν το πτώμα της Κλαίρης

«Τι έχεις, Μαρία μου; Ασπρισες εσύ», θα παρατηρήσει ο άντρας της και εκείνη θα βρει μια δικαιολογία για να μην καρφωθεί. Ομως την αλήθεια όσο κι αν την κρύψει κανείς, θα βρει τρόπο να φανερωθεί. Και αυτός ο τρόπος στην προκειμένη θα είναι μια συνομιλία του Δημήτρη με τη Μαρία που θα αφορά στο παιδί τους, τη Θοδώρα. Συγκεκριμένα, όταν ο Βλάσης ακούσει το αφεντικό της κόρης τους να λέει «πρέπει επιτέλους να μάθει η Θοδώρα πως εγώ είμαι ο πραγματικός της πατέρας», θα πιστέψει πως μάλλον κάποιος του κάνει πλάκα.

Το Ναυάγιο: Ο Βλάσης ζητά εξηγήσεις

 Ναυάγιο το τέλος του Βλάσση

Όπως αναφέρει η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, ο άντρας της Μαρίας είναι σίγουρος πως κάτι δεν έχει καταλάβει και έτσι αποφασίζει να της μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό που άκουσε. Εκείνη θα συνειδητοποιήσει πως ήρθε η ώρα να αποκαλύψει στον Βλάση την αλήθεια που τόσο καλά έκρυβε, αγνοώντας φυσικά τις συνέπειες. Πως εκείνος θα καταρρεύσει. «Ναι, Βλάση μου. Η Θοδώρα είναι παιδί του. Όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις, με τον Δημήτρη είχα σχέση πριν σε γνωρίσω και θέλω μόνο να ξέρεις ότι μεταξύ μας έκτοτε δεν έγινε ποτέ τίποτε άλλο. Ούτε ήθελα να γίνει ούτε επεδίωξα να συνεχιστεί η ιστορία μας», θα του αποκαλύψει και θα παρατηρήσει πως ο άντρας της έχει βάλει το χέρι του στην καρδιά του.

«Βλάση μου, τι έχεις;», θα τον ρωτήσει και πριν προλάβει να της πει ότι δεν αισθάνεται καλά, θα τρέξει να φωνάξει τον γιατρό, ο οποίος και θα συστήσει ηρεμία. Η Μαρία δεν θα λείψει από το πλευρό του, όμως λίγες ώρες αργότερα ο Βλάσης θα αφήσει την τελευταία του πνοή δίπλα στη γυναίκα που αγάπησε και στήριξε όσο κανέναν, βυθίζοντάς τη σε απέραντη θλίψη. «Γιατί, μπαμπά, γιατί; Δεν πρόλαβα καν να σε αποχαιρετίσω», θα φωνάζει κλαίγοντας και η Θοδώρα πάνω από το άψυχο σώμα του Βλάση. Το ξαφνικό νέο θα κλονίσει και τον Μάκη στην Αθήνα, ο οποίος θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην Κρήτη.