Maestro: Το μεγάλο spoiler του Χριστόφορου Παπακαλιάτη λίγες ώρες πριν τη σημερινή 16/5 πρεμιέρα

«Γενικά αλλάζει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Απόψε 16/5 στις 22:40 αναμένεται να προβληθεί η πρεμιέρα του Β' κύκλου του Maestro με το πρώτο επεισόδιο να ξεκινάει ουσιαστικά από τον φόνο του Χαράλαμπου, εκεί δηλαδή που είχε κλείσει ο πρώτος κύκλος.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός της σειράς μίλησε την Πέμπτη 16/5 στο δελτίο ειδήσεων του Mega - δίνοντας ένα spoiler - για όλα όσα θα δούμε στη μεγάλη πρεμιέρα αλλά και την προσθήκη που θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια.

Δείτε επίσης: Maestro: Backstage στιγμιότυπα από τους πρωταγωνιστές

Οι δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την πρεμιέρα του Maestro

«Το πιάνουμε από εκεί που το αφήσαμε. Παρακολουθούμε την ιστορία σε δύο ταχύτητες. Στον παρόντα χρόνο και σε ένα κομμάτι από το μέλλον. Γενικά αλλάζει τις δυναμικές στις σχέσεις η δολοφονία του Χαράλαμπου, όλοι πρέπει με ένα τρόπο να συνεργαστούν. Αυτό βλέπουμε είναι οι επιπτώσεις που έχει αυτό το γεγονός σεναριακά στους ήρωες. Θα δούμε νέα πρόσωπα, τον Κώστα Μπερικόπουλο, ο οποίος είναι ο αστυνομικός που ξεκινάει την έρευνα», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Όσα θα δούμε απόψε 16/5

Επεισόδιο 01: Mother.

Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει. Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε.

Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη. Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση...