Famagusta (19/5): «Τώρα μου ζητάτε να το ρίξω;», «Από τον βιασμό έμεινα έγκυος» - Τα δύο μυστικά βγαίνουν στη φόρα και φέρνουν τα πάνω κάτω

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Famagusta (19/5): «Τώρα μου ζητάτε να το ρίξω;», «Από τον βιασμό έμεινα έγκυος» - Τα δύο μυστικά βγαίνουν στη φόρα και φέρνουν τα πάνω κάτω

Το βράδυ της Κυριακής 19/5 επιστρέφει στο κανάλι του MEGA η αγαπημένη σειρά "Famagusta" και στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί ο Αντρέας και η Χριστίνα μαθαίνουν επιτέλους για την εγκυμοσύνη της Μαριάννας.

Τι θα δούμε απόψε 19/5 στο Famagusta

Επεισόδιο 14

Το ντοκιμαντέρ φέρνει κοντά τον Μάικλ με τους βιολογικούς του γονείς, Χριστίνα και Αντρέα. Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος συνεχίζει να καταγράφει, για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ, συγκλονιστικές μαρτυρίες από το δράμα όσων έζησαν την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το ’74.

Ο Μάικλ, με αφορμή το ντοκιμαντέρ, έρχεται πιο κοντά με τη Χριστίνα και τον Αντρέα, χωρίς να γνωρίζει φυσικά ότι είναι οι πραγματικοί του γονείς. Στο μεταξύ, η Σοφία που φοβάται ότι μετά από όσα έμαθε ο Μάικλ, θα απομακρυνθεί από τον θετό της γιο, αποφασίζει να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα μπορεί στην Κύπρο, για να μπορέσει να αναθερμάνει τη σχέση της με τον γιο της. Ο Μάικλ, παρότι είναι φορτισμένος, αυτή τη φορά αποφασίζει να είναι πιο διαλλακτικός μαζί της.

Μάλιστα το μόνο που κάνει είναι να της ζητήσει κάποιες εξηγήσεις: «Το μόνο που θέλω είναι να μου πεις γιατί τόσα χρόνια δεν μου μίλησες. Γιατί δεν μου είπες ότι είμαι υιοθετημένος», της λέει, αλλά εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να δώσει καμία εξήγηση και πολύ περισσότερο δεν είναι έτοιμη να του μιλήσει για τους πραγματικούς του γονείς.

Παράλληλα όμως με τα προσωπικά του ζητήματα, ο Μάικλ συνεχίζει να είναι απορροφημένος από τις συγκλονιστικές μαρτυρίες που ακούει μέσα από το ντοκιμαντέρ. Αυτή τη φορά, μια γυναίκα περιγράφει τη φρίκη που έζησε από τους Τούρκους και που τη στιγμάτισε για όλη της τη ζωή: «Κατά την εισβολή είδα τον μικρό μου αδελφό να εκτελείται μπροστά στα μάτια μου. Στη συνέχεια οι Τούρκοι στρατιώτες με έπιασαν και με βίασαν. Αλλά αυτό δεν σταμάτησε εκεί. Από εκείνο τον βιασμό έμεινα έγκυος», ομολογεί με δάκρυα στα μάτια. Στη συνέχεια η γυναίκα περιγράφει πώς εξοστρακίστηκε από την κοινωνία και πώς καταστράφηκε όλη της η ζωή, καθώς κατέληξε να γίνει πόρνη και ναρκομανής.

Η Σιμώνη ασφυκτιεί από την παράνομη σχέση με τον Μάικλ και βρίσκει αφορμή να φύγει μακριά του. Εχοντας άπειρες τύψεις λόγω της απιστίας της προς τον άντρα της, αποφασίζει να φύγει για μια αποστολή στο Σουδάν, ώστε να απομακρυνθεί από τον Μάικλ. Την ίδια ώρα, η Μαριάννα αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της στους γονείς της, οι οποίοι πραγματικά δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν.

Από τη μια χαίρονται που η Μαριάννα επιτέλους έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, να γίνει μάνα, από την άλλη όμως προβληματίζονται για τη σχέση της με τον Θοδωρή. Στο μεταξύ, ο Παύλος με την Ιφιγένεια και τον Αντρίκο πάνε ταξίδι στην Αθήνα, όμως η ασθένεια βρίσκεται σε έξαρση και δεν του επιτρέπει να περάσει ξέγνοιαστα, καθώς παθαίνει μια ακόμα δυνατή κρίση.

Δείτε επίσης: Η γη της ελιάς (19/5): «Εγώ σ' ερωτεύτηκα στ' αλήθεια κι εσύ έκανες την πλάκα σου» - Χωρίζουν και γυρίζει στην πρώην του ξανά...