Ο παράδεισος των κυριών (20/5): Ο Σίμος γίνεται έρμαιο ξανά στα χέρια του Πολύζου - «Μέχρι το τέλος σου...»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (20/5): Ο Σίμος γίνεται έρμαιο ξανά στα χέρια του Πολύζου - «Μέχρι το τέλος σου...»

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 20/5 επεισόδιο του Παράδεισου των κυριών. Ο Λεβί επισκέπτεται την Βικτώρια στην φυλακή, ενώ ο Σίμος τον Πολύζο ο οποίος του αποκαλύπτει πως τον συνάντησε ο πραγματικός του πατέρας, ωστόσο δεν του λέει τι άσσο έχει το μανίκι του.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 145

Η Μιράντα ζητάει να πληρώσει εκείνη το ποσοστό της από τον «Παράδεισο», αλλά ο Ντίνος δεν δέχεται. Την ίδια ώρα, ο Πάρης ζητά από την Ολγα να κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει πίσω η Γεωργία το παιδί της. Ο Μάρκος δεν μπορεί να εντοπίσει το παιδί και η Γεωργία τσακώνεται άσχημα με τη μάνα της, κατηγορώντας την ότι αυτή φταίει που έμπλεξε με τους Μπουραντάδες και φεύγει από το σπίτι. Πηγαίνει από το σπίτι του Μπουραντά και απαιτεί να αποσύρει τη μήνυση, αλλά όταν βλέπει ότι δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη, πηγαίνει στον «Παράδεισο» να παρακαλέσει τη Μιράντα να τη βοηθήσει. Η Μιράντα δέχεται με την προϋπόθεση ότι θα χωρίσει τον Πάρη.

Η Ολγα μαθαίνει από τον Σωτήρη ότι στην ουσία ο Σίμος πρόδωσε πού κρύφτηκε ο Πάρης και της λέει και τις υποψίες του για τα εγκλήματα που έχει κάνει. Στο μεταξύ, ο Σίμος πηγαίνει από το κελί της Βικτώριας και τη ρωτάει πού βρήκε το όπλο. «Το πήρα από τον Χρήστο», του λέει και εκείνος την κατηγορεί: «Γιατί δεν με άκουσες κι εμπιστεύτηκες αυτόν τον άνθρωπο;».

Την ίδια ώρα, ο Μεμάς επισκέπτεται τον Πάρη στο κελί του: «Κανόνισε να δώσεις διαζύγιο στη Γεωργία για να πάρει το παιδί της», του λέει και όταν η Γεωργία έρχεται στο κελί του, το κάνει. Παράλληλα, ο Σίμος εισβάλλει έξαλλος στο σπίτι του Χρήστου απειλώντας τον με ένα όπλο. Λίγο αργότερα, το συμβόλαιο για την πώληση του «Παραδείσου» υπογράφεται και ο Ντίνος λέει στα ίσα στον Σίμο: «Εσύ έκαψες το Ολύμπια», ενώ ο Σίμος τον κατηγορεί: «Τα λες αυτά επειδή θέλεις ακόμη την Αμαλία, αλλά είναι δική μου» και πιάνονται στα χέρια.

Η Αμαλία και η Μιράντα μαθαίνουν ότι ο Σίμος απειλούσε τον Χρήστο και τη Στέλλα με όπλο και σοκάρονται. Πηγαίνοντας στον «Παράδεισο», η Αμαλία μαθαίνει από τον Σίμο γι’ αυτά που τον κατηγορεί ο Ντίνος και έπειτα τον ρωτάει για το όπλο. Ο Σίμος παραδέχεται το λάθος του και προσπαθεί να της εξηγήσει ότι τον πνίγει το δίκιο του.

Δείτε επίσης: Η Βικτώρια πυροβολεί τον Χριστόφορο - «Εύχομαι να τιμωρηθείς όπως σου αξίζει»

Ο Χριστόφορος δέχεται να αποσύρει τη μήνυση και να επιστρέψει το παιδί στη Γεωργία. Εκείνη συμφωνεί, αλλά του ξεκαθαρίζει: «Δεν πρόκειται να κάνω πίσω στην υπόθεση της πλαστογραφίας και στο ότι δεν θα ξαναδείς το παιδί». Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης λέει το σχέδιο απόδρασης στη Βικτώρια, ενώ ο Αποστόλης επισκέπτεται τη Μάγια κι έχουν μια όμορφη στιγμή. «Είμαι πολύ ευγνώμων για όλα αυτά που μου έχεις δώσει τόσο καιρό. Η αγάπη σου και η θαλπωρή σου με έσωσαν όταν κρυβόμουν», της εξομολογείται. Φεύγοντας, η Μάγια βρίσκει μέσα στη σακούλα που κρατούσε ο Αποστόλης έναν φάκελο με λεφτά κι ένα τρυφερό σημείωμα από εκείνον.