Παραλία (22/5): Ξεψυχάει λίγο πριν αποκαλύψει τη μεγάλη αλήθεια - Ανατριχιαστικές εικόνες στο αποψινό επεισόδιο

Μην χάσετε τις εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παραλία (22/5): Ξεψυχάει λίγο πριν αποκαλύψει τη μεγάλη αλήθεια - Ανατριχιαστικές εικόνες στο αποψινό επεισόδιο

Νέο επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα, Τετάρτη 22/5 για τη σειρά της ΕΡΤ, Παραλία (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει σε νούμερα τηλεθέασης) με τις εξελίξεις να είναι συγκλονιστικές λίγο μετά την κηδεία, που ράγισε καρδιές.

Όσα θα δούμε απόψε 22/5 στην Παραλία

Επεισόδιο 141

Ο Χάρης μετά την κηδεία του πατέρα αντιμετωπίζει την Νικολίνα ζητώντας της εξηγήσεις σχετικά με τον θάνατο της Αντιγόνης. Εκείνη, αρνείται σχεδόν τα πάντα. Αργότερα, όταν ο Διονύσης ζητάει να μάθει το περιεχόμενο της συζήτησης με τον Χάρη, η Νικολίνα σερβίρει στον εαυτό της ένα από τα δικά της μοιραία τσάγια. Ο Διονύσης αντικρύζοντας την μητέρα του ημιθανή την οδηγεί στο νοσοκομείο του Ηρακλείου επιχειρώντας να της σώσει την ζωή.

Η Νικολίνα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και όταν ο Διονύσης απουσιάζει για λίγο από το νοσοκομείο και επιστρέφει βρίσκει το δωμάτιό της μητέρας του κενό με την ίδια να έχει εξαφανιστεί χωρίς να ξαναγυρίσει πίσω ποτέ. Ο Χάρης με την σειρά του πιστεύοντας πως ό,τι τον κρατούσε στα Μάταλα έχει τελειώσει, αποφασίζει να εγκαταλείψει και αυτός τον παράδεισό του.

Ενώ οι χίπηδες ετοιμάζονται για την μεγάλη πορεία εναντίον της ανέγερσης του ξενοδοχείου η επιστροφή του Γράντου και τα στοιχεία που φέρνει για τον θάνατο της Ρηνιώς θα φέρουν τα πάνω κάτω για ακόμα μια φορά στο χωριό των Ματάλων.