Σασμός (23/5): «Θέλω να εισφέρω μια μαρτυρία!» - Το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να γλιτώσει την Βασιλική από την φυλακή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (23/5): «Θέλω να εισφέρω μια μαρτυρία!» - Το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να γλιτώσει την Βασιλική από την φυλακή

Μετά την σύλληψη της Βασιλικής στον Σασμό, οι ώρες που περνάνε είναι πολύ δύσκολες για τον Μαθιό που για να την σώσει πρέπει να αποκαλύψει πως αυτός σκότωσε τον Στεφανή. Την ίδια ώρα όμως η μαρτυρία της Καλλιόπης μπορεί να την γλιτώσει από την φυλακή...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 128

Όλο το χωριό έχει αναστατωθεί με τη σύλληψη της Βασιλικής, ο Μαθιός σε απόγνωση, σκέφτεται την πρόταση του Χρήστου, να ομολογήσει τον φόνο του Στεφανή, για να αφήσει ελεύθερη τη Βασιλική. Ο Γιώργος αγωνιά για την τύχη του Αντώνη. Ο Χρήστος έρχεται σε σύγκρουση με την Στέλλα, με την απόφασή του να θέσει την Βασιλική υπό κράτηση.

Δείτε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο - Μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, ένας γάμος κι ένας θάνατος

Οι Μουντάκηδες οργανώνουν επίθεση σε Μαθιό & Βασιλική

Η συμμετοχή της Βασιλικής στον θάνατο του Λάζαρου, δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη. Πιο συγκεκριμένα, το σόι του νεκρού, οι Μουντάκηδες, που είναι σίγουροι πως το βράδυ που η Βασιλική βρέθηκε στο κρησφύγετο είχε μαζί της τον άντρα της, ετοιμάζει επίθεση προκειμένου να τιμήσει το αίμα τού Λάζαρου. Αυτή θα γίνει σε βάθος χρόνου και ενώ κανείς δεν θα την περιμένει.

Το χτύπημα θα είναι δυνατό, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν θα υπάρχουν θύματα. Η παραγωγή της σειράς επιμένει πως κάποιος από τους δύο πρέπει να πεθάνει, ωστόσο η σεναριογράφος σκέφτεται σοβαρά ο Αντρέας Βρουλάκης να είναι αυτός που θα σώσει το ζευγάρι, χωρίς κανείς να το περιμένει, αφού έχει πλέον συμφιλιωθεί με την ιδέα πως στις φλέβες του κυλάει αίμα Σταματάκη.